Користење на бебешки козметички производи

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
Бекутам влазни марамчиња и бебешка пудра во прав ако ми се појави цвенило на препони :kesa:

Користам понекогаш бекутан крема за лице и влажни марамчиња :)

:pipi: Znaci obavezno se sto e od Becutan...vlazni maramcinja...pudra (nikogas ne koristam mleko za telo non stop koristam bebeska pudra) i obavezno pred sekoe tusiranje se mackam so maslo Becutan...cekam da se upie edno 10-15 minuti i posle toa se tusiram...probajte kozata ke vi bide neverojatno meka ;) Najdobri se ovie proizvodi..ne sodrzat nikakvi hemikalii sto moze da bidat stetni za kozata vo sekoja smisla :wink:

Becutan vlazni maramcinja i pavloviceva mast ja omeknuva ustata i zabelezav deka ja prai i malce pogolema:D:pipi:

Го барав во Веро џонсон уљето но го немаше.. Како да не се продава веке...:( Инаку бубхен помадите рулз. Многу ги сакам :)

ако се рачуна бебешка пудра во прав... си ја клавам в патики да не ми смрдат...
btw whats with the темата???? глупа е малце... нвм
не користам друго бебешко... пошто не сум бебе:toe:

без бекутан влажни марамици неможам,исто и пудрата во прав или бекутан или косили,детска витаминска крема за одредени делови од телото, а исто почнав и маслото од бекутан да го користам...др бебешко сега засега не користам

Исто, без бекутан влажни марамички никаде не одам , и без биби сан за лице :)

Ретко користам шампон бекутан .. И влажни марамици .. :pipi:

Изгледа најпопуларни се baby wipes. Претпоставувам не ги користите за истата работа за која бебињата ги "користат"

Летно време си користам Бекутан крема со 50 фактор, имам светол тен па да не бидам ко подвижно ракче.

Најубаво, бар знаеш дека имаат помалце хемикалии и сл

Иначе како одат цените на Бекутан млеката, маслата...? Досега користам само Бекутан пудра (за косата кога ми е мрсна а немам време да ја измиам хаха) и крема за лице :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom