Конечно соодветни мерки за Грција!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа читам на грчка група стрелци не им било дозволено влез во Македонија бидејќи немале список на оружјето кое го носеле. Овие тврдоглаво не соработувале и се вратиле назад, па преку Бугарија заминале за Србија.

:)

денес бев во москва
незнаат ни дека постоиме
после долготрајно убедување ме нарекоа македонии

замисли која пропаганда се води таму од страна на нашите комшии

Синоќа читам на грчка група стрелци не им било дозволено влез во Македонија бидејќи немале список на оружјето кое го носеле. Овие тврдоглаво не соработувале и се вратиле назад, па преку Бугарија заминале за Србија. :)

Само од оружјето им побареле список ???? Штета

Само од оружјето им побареле список ???? Штета

А од што друго? При секој транспорт на оружје и муниција мора претходно да се обезбеди список и да се провери (преброи) при влез и излез од државата.

абе викам дека требало да им се побара некој поспецифичен список нешто што значително ќе им отежне влез и за крај на писмено да стават дека не признаваат.

Царинската управа вчера го запре влезот за сите стоки чија документација не го содржи уставното име на земјата.

Redno vreme bese.

Читам и си викам, вакви мерки требаа да се направат уште многу одамна, НО никогаш не е доцна! Меѓутоа тогаш, некои беа повеќе заинтересирани во кратенки и менувања, отколку решавање проблеми...

AMIN.

konecno koj saka profit neka pokaze malce pocit prven

Е за вакви потези зборувава, така се гради здрави национална политика. Ете не е ова чукање во гради или водење инает. Имам права и закони и ги барам и спроведувам, па дали си бил ти грција или ирак , тоа воопшто и не е важно за мене. ОН не признале така ...ПЈР Македонија , подруго звучи нели ?
Само така, дајте веќе еднаш да тргнеме напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom