Вчера беше лудница ... бев на караоке у Ринг - малце со децата , а после откако се поднапивме малце отидовме у Баракуда... нешто српско имаше, свиреа едни типци .... одлепивме максимално цело друштво ... излезе на виделина „селското“ од нас .... али маму им е... 100 денари коњак ... да не може човек да се опушти 8)
Koga znaes od Kumanovo? Zashto ne si mi se javila da te prosetam malko na drugi mesta kude sto nema dechurlana a? I takoj cel vecer sede doma ne rabota nishto. :wink:
Бев у Селект, локална дискотека.
Лумпав ко будала...бев со прилично добро друштво од кои половина се пејачи и што ти ја знам што не. =)))))
Ме нервираа само телохранителите на едниот пејач, ко муви беа, не не оставаа на раат. Ама малце приметив тоа, дамла пијан бев. :lol:
А што е најкул од цела оваа работа, не платив ниеден денар за цела оваа луфтиранција. Хехе, некогаш е супер да се биде ЈАС.
U vtornik so kolegite bevme u Proces na studentska i ne bese loso, muzikata malku bese praistorija ama posto site bevme pijani ne igrase bitna uloga za naseto raspolozenie.
Абе никифор и еден Дј шо да ти кажувам е*ате врска нема дебелиот од музика , го знам него од копиљ сите траки му се од бабура и бабура го направи него дј , а педерот никифор не отиде со бабура у Сити радио кога го викаше, него си остана у антена 5 буљашиште ! :twisted:
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.