Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера беше лудница ... бев на караоке у Ринг - малце со децата :P , а после откако се поднапивме малце отидовме у Баракуда... нешто српско имаше, свиреа едни типци .... одлепивме максимално цело друштво ... излезе на виделина „селското“ од нас .... али маму им е... 100 денари коњак ... да не може човек да се опушти :P 8) :P

Vcera ne bev nikde me mrzese da se spremam, go gledav Hitch, visev na internet i cekav da bide 2 da si go pomestam saatot. :lol:

ja sam bia u kumanovo,kude sokolanu...na techno zhurku :) s`s dj kana,sve dechurlana..17 god najstaroto :D

Koga znaes od Kumanovo? Zashto ne si mi se javila da te prosetam malko na drugi mesta kude sto nema dechurlana a? I takoj cel vecer sede doma ne rabota nishto. :wink:

Бев у Селект, локална дискотека.
Лумпав ко будала...бев со прилично добро друштво од кои половина се пејачи и што ти ја знам што не. =)))))
Ме нервираа само телохранителите на едниот пејач, ко муви беа, не не оставаа на раат. Ама малце приметив тоа, дамла пијан бев. :lol:

А што е најкул од цела оваа работа, не платив ниеден денар за цела оваа луфтиранција. Хехе, некогаш е супер да се биде ЈАС.

Mistichan,dj-stvo je skup sport :) ali drugi put k`d kje idemo kje te viknu :)

Понеделник вечер...Круг во Бисер. По некое пивце, кикирика и пуканки со муабетче олабаено.

sekoj den treba da podnesuvame izvestaj kaj sme bile prethodnata vecer? :lol:
Misticen sto taka nakaj "Krug",si bil u blizina a ne si svrtil:)

pa na domasno milenice ti izgledam pa za da se zanimavas so mene?
lol

U vtornik so kolegite bevme u Proces na studentska i ne bese loso, muzikata malku bese praistorija ama posto site bevme pijani ne igrase bitna uloga za naseto raspolozenie.

Jas vcera bev na UMEK i si pominav EXTRA!!!
Mnogu beshe dobro...a tie shto ne dojdoa kje zalat! :)
Flooder i Umek bea ZAKON!

P.S. Malce imashe guzva ama toa ne mi praveshe problem... :D

Низ тргофски малце да поглеам маски, па у Карпош 4 у еден кафич ... одлепив максимално ... едвај си дојдов дома :P :oops: 8)

Caligula напиша:
ja na Nikifor odplepif :D

Абе никифор и еден Дј шо да ти кажувам е*ате врска нема дебелиот од музика , го знам него од копиљ сите траки му се од бабура и бабура го направи него дј , а педерот никифор не отиде со бабура у Сити радио кога го викаше, него си остана у антена 5 буљашиште ! :twisted:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom