Т-мобиле - воведува уште еден префикс - 072

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Од 1 декември корисниците на „Т-мобиле“, покрај постојните префикси 070 и 071, ќе може да користат и нов префикс - 072. Од компанијата информираат дека воведувањето на новиот префикс е резултат на постојаното зголемување на бројот на корисници, што во јуни годинава достигнал еден милион. „Бројот постојано расте и моментално над 1.100.000 корисници ги користат услугите на ’Т-мобиле‘“, се вели во соопштението од компанијата.

извор: УТРИНСКИ ВЕСНИК

Така им е коа не си ги рециклираат старите броеви. Па уште и у весник ке си пишуваат дека демек биле успешни и имале 1 милион активни броеви. Педеришта тешки.

а сеа ко демек имаат 2 милиони корисници phahaha :) па почињаат на 3 да идат :) ц.ц.ц... кој ќе ги памти бре...

А бе неам шо да кажам...........идиотизам на кило :toe::toe::toe: Место да земат да напраат броеви со 7 цифри они се к**чат со нови префикси у стилов еј ние иаме највише корисници вие сте клошари........ Македонска работа тоа ти е ...............................

Нешто нас не убедуваат или себе се убедуваат колку се јаки?:pos2:Една пријателка од Хрватска ми е дојдена на гости и пред 3 дена зема два броја од Т-мобиле(за да врти овде),оние 1+1 и двата броја беа со префикс 070 ,така да нека не се филмаат многу.:tapp:

Затоа што ги рециклираат броевите. 2-3јца другари шо купија нови броеви се 070. ;)

кај и да е до догодина овоа време ке достигнат 2.5 милиони

ne jadete burek kakvo recikliranje,kaj ima vo svetot takvo neshto aj kazetemi.

kaj ima takvo nesto ?
znaes... ja brojot sto go zemav na t-mobile.. go zemav koga imase na 071.. a mi dadoa na 070
koga probav na internet da se logiram... na ona za bespari sms.. mi kaza deka mi e gresen pass...probav so zaboravena lozinka maticen edno drugo.. mi dadoa nova lozinka
i vo prateni poraki koga otidov... si stoeva poraki od nekoj prethodno sto prakjal.. sto bil negov brojot.
pa sea ti vidi dali e mozno recikliranje na broevi

Глеј го. Абе ој купи број , ке ти дадат 070 . Не ме нервирај,‘‘не постои такво нешто‘‘.. страшна работа

ti si izrod . da znaesh .ne postoi takvo nesto nikade
Постои! Јас имав број од тогашен Мобимак и после некое време го откажав, и баш пред некој ден пробав да звонам на тој број, и ми се јави машки глас... Јас ја имам сеуште сим картичката, ама тој го користи бројот.... А инаку ништо страшно ова новиот префикс што е...

Прашање дали имаат бар пола активни корисници од тие што ги прикажуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom