14.01 КАЈ ЛУ

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
закон закон закон..

најбоље помин на собиранка евр..

ви завидувам ај се надевам на 21 ке е поубаво

pojma neam dali ima sliki........
ama dojdete na 21. kzemete aparat pa ke ima sigurno sliki.....(so cenzura,se razbira)

важи лу но ако можам к епоминам јас и порано не сум сигурен за 21 баш

ке те побарам бе не се секирај шом поминам накај скопје одма минувам кај тебе на 1-2 Афтер шока

bravo....after shock.....nekna bas zborev so nekoja devojka koja me prasala kako se pije toa,pa neli i objasniv i ona mi rece,prviot "sanker" sum sto ja znae fintata!!!!

море као ми ги погоди песните.. една по друга..

ХЕЛС БЕЛС:::::::::::::::::::АНФОРГИВЕН:::::::::::::::::::

КУЛ ;)

LouWeed напиша:
bravo....after shock.....nekna bas zborev so nekoja devojka koja me prasala kako se pije toa,pa neli i objasniv i ona mi rece,prviot "sanker" sum sto ja znae fintata!!!!
abe zakon e after i muzikata ako ti se pogodi ke siznes
aj idam jas da odmaram malce se citame niz forum pozdrav

Ептен ми е криво шо не сум ск, иначе ќе дојдев и уште поубаво че си поминевме ;) нели :))

леееј закон журче,Лу коктелот беше зверски!!!одамна не сум се изнасмеала ко вчера:)а плус и музиката беше најпогодена:je:...само што сеа ме боли глаа од прмногу алкохол,али ај вредеше:music3:

Lu ako si donesam cd so techno kje mi go pushtish :)

Да го цитирам Офчарот:
Офчар напиша:
закон закон закон..

најбоље помин на собиранка евр..

Смешни ситуации (Гижо истура пиво на маса, Торчо го брише со Неделно Време, отворено на страната на колумната на Офчар :pos:), и 3 саати вицеви, ама еден од нив се издвојува - дечкото и девојката у парк.. :pos::pos::pos:

Излегов од DownUnder окезен ко да сум ебел после 5 годишен пост :icon_lol:

P.Overdrive напиша:
Да го цитирам Офчарот:

Смешни ситуации (Гижо истура пиво на маса, Торчо го брише со Неделно Време, отворено на страната на колумната на Офчар :pos:), и 3 саати вицеви, ама еден од нив се издвојува - дечкото и девојката у парк.. :pos::pos::pos:

Излегов од DownUnder окезен ко да сум ебел после 5 годишен пост :icon_lol:

WARNING WARNING:::

Nemojte veke da go spomnuete toj vic :pos: uste nemozam da prestanam da se smeam....:pos: :pos: :pos: a uste nemozam da si ja sopram glavata da mi pulsira od tie kokteli....c c c c c .....

P.S. Bushav, ke te ubijam za vicot ej!!! Mi go zema zdravjeto....:pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom