14.01 КАЈ ЛУ

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas kako i obicno nema da (едитирано од администратор) samo ke sedam na strana, ke snimam i ke slikam, posle da pustam na forum seir da im trgame. Btw, nekoj treba da gi odnese do doma :wink:

Ќе се издерам малце пред сите ”Toreador I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!" :pos: :pos: :pos:

За гането:

мене 2 извора ми секнаа, третиот кој е форумџија исто е под знак питалник.

Мери Џејн ако се потруди да го олицетвори никот нејзин, кул.

Офчар напиша:
Иначе ја не седам поише од 2 саати, треба да учам :)

Офчар курво покварена немој да дупиш работа сеа ебате и ја имам за учење еден милион страни. Ќе седиш помалце уствари шо ти зборам ја ебаго ко знам дека ќе седиш ако е интересно нема да си идеш дома, а иначе идам и ја, женското друштво договорено.

И дајте кажете кое време одговара да не има после абе не се издоговоривме. Ја викам околу 9.

Anonymus1 напиша:
Офчар курво покварена немој да дупиш работа сеа ебате и ја имам за учење еден милион страни. Ќе седиш помалце уствари шо ти зборам ја ебаго ко знам дека ќе седиш ако е интересно нема да си идеш дома, а иначе идам и ја, женското друштво договорено.

И дајте кажете кое време одговара да не има после абе не се издоговоривме. Ја викам околу 9.

Moze, ja ke dojdam okolu 21:30 ili 22 saat iam rabota neso da zavrsam i ke dojdam

Locutus of Borg напиша:
Офчар, пеер..утре ако идам (95% сигурно е!) ја и ти се начукуеме до даска и го креваме DOWNUNDER на маса!!! Ауууу..сеа само текстов да го научам на песнава!!! РУКЕ ЛОМИМ, ЧАШЕ МИ КРВАРЕ!!!

ке те снимам на телефон и ке те ставам на интеренет да ти се смеат сите :)

еј... а која е вики? а песната пола ја научив за нова година... така да... ако идам ќе ја биде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom