Кајгана DоtA турнир

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јавно на темава се извинувам...5 дена порано...откажувам моето учество поради оправдани причини и проблеми(не се за у јавност :( )Да не викате после неодговорен...Фала на разбирањето се надевам дека ќе се видиме во иднина на некој сличен турнир...:smir:

MeToNo1[MkD];960323 напиша:
Гледам има повеке струмичани пријавено (-
Јас , Потато , Иле , Киндер . Мислам дека овој ке биде супер тим ;)
и најнормално ако сакате ке одиме у Визард од таму ке плешаме барем и ке се договоараме как што ? Следниот муабет преку мсн ве чекам сите .

бтв ако се игра 5вс5 , може и Обливион ако сака да влезе у тим , нема проблем за него .:smir:

Тханкс фор тхе поддршката. :)

Off-topic:

Подобро од дома да играм, отколку да го гледам Маглешо тама у Wizard как ми праа некои глупости.

За потврда. Играм јас. (For Mac)))

Ne sum siguren. Vo sabota igrame prvenstven natprevar so Strumica, ne znam vo kolku ke pocne nitu pak vo kolku ke zavrsi. Vo petok sum ovde, moze da moderiram, a ako nema dovolno igraci i da igram. Vo nedela ima mladinsko prvenstvo. Vo Strumica e, pa ako e posle 16:00, moze da igram, ako ne... hf

Pa i vo nedela ne e sigurno. Ke prasam ako ne zaboravam, ovaa nedela igrame kadetsko prvenstvo, pocnuva od 10 casot sabajle, valjda i mladinskoto ke pocne togas...

Дома не можам да играм Дота на интернет, ако убедам некои мои другари да дојдат со мене во ентернет, па да си гледаат работа ја да играм со вас ОК, ако не, нишо од бизнисот. :)

decki jas igram 100% ali dajte u nedela barem da igrame poso u sabota e taxirat a poso ne sum od sk ke treba da trgnam kaj 4,5 taka da ne mi se veruva da ke mozam u sabota .... ali racunajte me deka ke igram za nekoj dr den

Петок нема да се игра...
Натпреварите ќе бидат во сабота и во недела во време во кое на тимовите ќе им одговара.
Јас денес ставив нет дома така да за сите натпревари ќе бидам тука...
Потато нека ме адне на мсн за да ги формираме тимовите.
Секој тим ќе има по еден лидер од најактивните членови на форумот за да контактира со мене на мсн за пасс и проблеми со тимот.

Јас нема да се ставам во ниеден тим ама ако има проблеми со некој играч од тим би можел да влезам на тој натпревар ако се согласи другата страна...Ако пројде тој тим за следниот натпревар ќе треба да си најдат друг играч од поразениот тимј (ако не можат ќе им биде доделен)

Вечер во 20 00 ќе ги има тимовите...

И да...очекувам ферплеј и дисциплина :D

1.Shorty
2.G e G o
3.Potato
4.kgn.Lucifer
5.ZeroStyle
6.Ddime
7.Sapun
8.Kocka
9.Dzings
10.LiverpoolFan
11.Kinder
12.runBABYrun
13.Billa Bong
14.Merfolk
15.Metono
16.Oblivion
17.Famous Last W
18.iLe
19.^MooN_RideR^
20.FLiX
21.daci16
22.4e4e

Хммм 22...еве и јас 23... ај ако има уште еден за 6 тима.
Уствари ако никој не најде јас ќе ви најдам човек

Значи ќе ве поделам во 6 тима

Еве јавно на темава се извинувам...5 дена порано...откажувам моето учество поради оправдани причини и проблеми(не се за у јавност :( )Да не викате после неодговорен...Фала на разбирањето се надевам дека ќе се видиме во иднина на некој сличен турнир...:smir:

:smir: :smir: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom