Кајгана DоtA турнир

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Шо бе ме заборајвте мене пиши ме одма таму ајде сместа :)

Гледам има повеке струмичани пријавено (-
Јас , Потато , Иле , Киндер . Мислам дека овој ке биде супер тим ;)
и најнормално ако сакате ке одиме у Визард од таму ке плешаме барем и ке се договоараме как што ? Следниот муабет преку мсн ве чекам сите .

бтв ако се игра 5вс5 , може и Обливион ако сака да влезе у тим , нема проблем за него .:smir:

Moze li vo Wizard da se downloadiraat programi? Oti moze da se igra na GGC ili hamatchi.

A i mislam mac kaza ke se igralo so random timovi, taka da poubavo e da igram od doma, otkolku da disam dim od cigare... :pet:

Moze li vo Wizard da se downloadiraat programi? Oti moze da se igra na GGC ili hamatchi.

A i mislam mac kaza ke se igralo so random timovi, taka da poubavo e da igram od doma, otkolku da disam dim od cigare... :pet:
Хах у право си мн се пуше у wizard така да по арно од дома игри си :P

Одаме ак сакате :)Ама поарно ке биде да одиме там оти ке можеме да се договараме лево десно шуш муш :)

И Моон_Ридер е од струмица и он ке игре со нас таман 5

Ke se igra random timovi... ovaa tema sluzi samo za prijavuvanje, diskutirajte na drugata...

типа ке подишаш малко нема да умраш :P .A za downloadirane зашо да не може кој ке ти каже нешто?(освен ако е од ѕад там дека со играат wow тама можат жив да те изедат) :)

лоооол како ап бе нема да има смисла играта...:tapp:

глеј еднаш коа игравме на турнир се играше незнам кој мод беше ај ПОТАТО нека ме поправи знам дека он знае,бират први едниот тим еден херој па после другиот па така наизменично!

Нема да е интеренсо така бе....За секој херој има против херој те лек. Ама ако се соглаисте сите да играме ап ке мора и ја да играм :(:tapp:

АR нема шанси аp вкрај глупо е

Dobro pak ne me razbirate...
Kako moze turnir pa uste AR?
Ajt temava kluc malce i taka zavrsi rokot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom