и уште нешто сакав да те прашам:
Еве да речеме во сабота играат тимовите 1, 3, 5. Тимот 1 има две победи и оди директно во полуфиналето, а тимот 3 има една победа и игра во елиминациски натпревар против тимот 5 кој нема ниту една победа.
Што ако се случи во елиминацискиот натпревар да победи тимот 5 и тогаш и двата тима би имале по една победа и повторно ќе се игра нов натпревар или???
Абе заедно ќе бидеме во сет во 10 и 30...
Остај ти шо напишал он...згрешил саат
Луѓе утре сите тимови се направени и ќе се ИГРА!
Сите од тим 1 и тим 6 на мсн нека бидат во 10 и 45...
ajde be eb*te vis eedvaj cekam da vidam so kje bide so turnirov preska iGravme na b net ja mac i potato protiv nekoj makedonci i se podrazbira sto se desi ali ipak ke ostaam na nekoj od niv da kazat so napraevme aj poz
Tim 4 (Не се пожалиле)
Playboy
Exelion (утре од 1 саат можел)
G e G o
Ddime
Јас и Ddime сме спремни и од 12 ке сме он лине .... сега по што Exelion не можел во 12 да се улкучи ќе играме во 1 не е проблем ...... тамам ќе се расонам до тогаш
За playboy мац ми рече дека играл 100 % така да се надевам дека ќе се собереме цел тим
Се решаваме утре :smir: ..... ap мод така ?
Вака мене ми одговара секој ден негде после 7 часот вечерта. Ама за на Хамачи отуина б нет 40 % можам само да ви гарантирам декам нема да ме дискни. Ќе се договорам со мојот тим денес или најкасно утре и ќе ви кажам кога на мојот тим му одговара да игра.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.