Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Голем навивач на Пелистер, Чкембар невиден..Од Битола е(Нормално)..Има негде околу 15 или 16тина години, обожава пиво Becks и Glasberg.

ЧНМ е женско, се вика Тамара:) има 18 год., 841 мислења ... па толку :)

Има 18 години,од Битола е,мислам дека е разочарана во љубовта..ама е во потрага по нова(ако не нашла во меѓувреме:))..могу пријателски расположена,секогаш желна да помогне и да даде некој совет..
едит:за тамарче
а за скрим..мислам дека е од Скопје,има ваљда помеѓу 17-20 год(не сум сигурна колку точно:))..ги сака авенгед севенфолд..има 2127 мислења:)

Има 17 години,3та во Георги,во клас со Вортекс и Ана-Бекам,има сестра близначка-Ана,сака мода...весела девојка...:pipi:

Се вика Марија сигурно :) Има 17 години, луда е по мода и слични ствари... секогаш има убави аватари :) Ииии има 2,068 мислења... -- за Маца, а за Малечкото :) хмм па регистрирана е во јануари годинава :) ми изгледа како весела девојка :):) иии... тоа

Душица од Тетово , 15 год од економско средно (1 год) , природна плавуша и слуша еден ист , пофторно и пофторно и пофторно и пофторно.... :):):)

еепа скрим..се вика Душица , од Тетово е..хмм..слуша рок и ги обожава Avenged Sevenfold...:)..ај доста е за подетални информации знаете кај да се обратите :pos:

Дона беше :raz: ... 15 год и ваљда од тетово :)

Знам дека е исто голем фан на Милан, дека е од Тетово, дека има 2,803 мислења, дека е регистриран во Август 2007 :) И дека се вика Неше... во право сум ? Или испомешав нешто ? :pos: --- ова беше за Миланез
све точно кажа...:smir:

Mak. Tigar знам дека е зачленет пред мене само а има помалце мислења :smir:

навивач на милан, сака си ја македонија,мразе си го интер и изгледа е од тетово

Kizo е од Велес мислам многу сака да ги тресе сојките од форумот сабајле си кажа на кои им се спрема и ме мрдна од смеење,металец е ги сака Мановар,мрази Срби си ја сака Македонија и има 799 мислења

Па вака, за итар пејо знам дека има 19 години :)
Сака да се смее (хахаха), ја сака Македонија, ја читал книгата итар пејо од Стале Попов и то е то за сега..

Па Red_devil ни доаѓа од Куманово, има 13 години, навива за Manchester United и то...

rock_lady ни е е една мистериозна дама од тетово, има квалитетен музички вкус и не е пушач :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom