Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Kizo е од Велес мислам многу сака да ги тресе сојките од форумот сабајле си кажа на кои им се спрема и ме мрдна од смеење,металец е ги сака Мановар,мрази Срби си ја сака Македонија и има 799 мислења
од свети николе сум и не ги мразам Србите освен оние шо се малце акнати у главите против нас и си ја сакам Македонија и сеа иам 800 мислења:)

стартер појма неам од кај е ама изгледа сака нинџи и е го гледал матрикс:)

Паа доста MAD член,рокер...често го гледам во Чек Дис Аут..поише не ми текнува:)

Се вика Фросина (најверојатно), живее у Скопје (Ѓорче), се занимава со пливање, има 16 години и 1 148 постови. toeto

па JeEnU GiRl валда од Скопје е, има 16 години, сака пливање и толку не знам повеке :toe:

@ G@rfielD :Па мети кантер, знае шо е добра женска:), става секогаш машки црно-бели аватари...и то

па регистриран е у јуни сака (и го бива ) у кантер и чим има исти фкус со гарф за женски значи и тој има фкус..тоа ми текнува у моментот :)

inversion доаѓа од Струмица, има 16 години, изгледа сака да игра CS. толку повеке не знам

Ubava devojka, ponekogash znae da bide kuchka. :) Tinejdzerka e od Skopje i ima interesen vkus za moda :wink:

баманегра навиава за Барса се пали на Ето и за истиот мисли дека е Супермен од Скопје е има 20 години и мсн-от му е goce_rjk@yahooo.comsd и има учено во Корчагин.

Ima 19 god.. Neznam od kaj e. Ima 1324 mislenja.. Probuva da se ravnja so mene u rap :pos2: i i tolku :->

Има 15 год,од Ск е,има дечко,плава е,се пали на мак рап и сака да игра фудбал:)

Ima 19 god.. Neznam od kaj e. Ima 1324 mislenja.. Probuva da se ravnja so mene u rap :pos2: i i tolku :->

хехеее од Скопје е и може да те унакази у рап али нејке да ти го расипува пубертетотsd
the mumy returns е полнолетен дечко и ја сака Jessy Jane:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
и се пали на Манчестер..и тоа

ауу,па за тебе незнам баш многу..иамш мислам околу 20 год.мислам дека живееш во Скопје,ама незнам дали си од Скопје..ама знам со сигурност дека не си толку антипатичен,имаш 1047 мислења и си регистриран во јуни 2006:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom