Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Викторче...мерак по коли. Животна желба му е да биде тигар :) Шир Кан :)

Нејки училиште, мрази професорки, сака да има јака кола и да брка CENSORED :)

Автомобилски гуру :) обожава коли. човек со добро срце ..тоа го кажувам заради организираноста за честувањето ан името на Тоше регистриран октомври 2007 хаха btw 2 јузер ако не се лажам :pipi:

Гледа кошарка, го сака Ален Ајверсон (се надевам), слуша Горилаз, се утепал од пишување 853 мислења досега и секогаш е офтопик.:)

KohlBass го знам отприлика од #mkmetal каде бев редовен едно време и на форумот (DRACKULA и на форум Carpathian Lord ;) ) металче...ЕКV фан...па се на се ОК...

@iverson

Volkswagen ми беше претходниот јузер!

луд по коли а и доста се разбира у нив воза бела буба мислам а фан е и на николас кејџ

@Kizo...Power металецо(т) од кајгана :) Ги сака многу Manowar, сака песни за витези, аждери :) и Lord Of the Rings :)
@Fallen'Angel - фанатик по Iron Maiden! Брус Дикинсон (Bruce Dick-in-son :) ) фан! Fear of the dark...taram dam dam...

Има сплит персоналити дисордер, вечен бунтовник, поклоник на Че Гевара...фрик по автомобилизам и то.:)

Едит:си го погазува зборот.:)

Секси типка,со црна (чинам) коса,зацопана во Ацид,надпросечно интелегентна,заврши во Орце(а сега појма неам каде е),од Топаааааана е:pos:(шала) и то...:)

Слатка мала бунтовничка, лудо заљубена во нејзиниот Дафи, го сака многу Тоше..Ваљда живеј во Ск, и има околу 16-17...
Толку:)

Шо знам од Битола е има 18 години црна е иде на факултет 1ва година го сака Тоше и Владо Јанвески. и тоа.......

Сака бебиња:spie:Заљубена си е во Ѕоне:wub1:На Економски факултет е-маркетинг:fraer: (мој чоек)Плава е...и така:)

П.С.Топ женска:baknez:

hihihihihi super....deka e zaljubena neli ovaj mislam deka eden mesec sme razlika vo godisnina braka...deka e mogu ubava....deka saka da se slika so decko i non stop i da se nervira koa i pisuvaat na slikite gluposti...deka ke ide na ekonomski...:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom