Колку често се гледате со кумовите?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување

Колку често се гледате со кумовите?

• Вкупно гласачи
    220
Ја ... не сум го видела кум ми од лани лето. И не верувам дека ќе го видам ускоро.

Многу ретко,односно само за некој повод,како роденден или слава,а најинтересно е тоа што живеат на 3 куќи од нас:tapp:

Имав и порано такво мислење кое сега се потврди уште повеќе,дека во помалите градови повеќе се гледаат роднините,а ние во Скопје не се гледаме со години а живееме на 10 мин едни од други.Жално.

Јас моите кумови ги немам видено од крштефката на сестра ми, значи едно 14 години и кусур. Никако не ме носи патот накај Крива Паланка, а и кога ме носи, не можам да ги видам.
Кумашините ги гледам и премногу често, живеат на 3 км од мене :) Весела дружина.

Моите кумови...ни знам кои се ни знам како се... :kesa:

Јас многу ретко ги гледам бидејки живеат во Германија. Ама кога ке дојдат од Германија да ти е мерак да одиш да ги посетиш.:pos2:
Ке те наградат едно убаво богато, епа после пак нека си одат за Германија.:pos2:

Го изгубивме секој контакт со нив и сега ни тие ќе ме познат ни јас нив.Ама ич не ми е гајле - ако не им требам јас нив - тие мене уште помалку.:toe:

Не ни ги знам никогаш не ги имам видено....:toe: од Скопје ли се појма немам,...ние не живеевме овде...и тоа..

Постојано сме во контакт многу добри пријатели се со моите а и во комшилук ни се така да нон-стоп ги гледам :)

Ко помал се глдав често сега ... од божиќ на божиќ под услов да сум во Македонија :)

Sea bash pred nekoj den kume beshe kaj mene! onaka pominuva chat pat, go gleam edno 6-7 pati godishno!

Со години ги немам видено,уште од мала.Мојте кумови се од Скопје.Еве сега сум Скопје па пак не ги гледам.Знаат дека сум Скопје па не му има текнато на кафе да ме викнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom