Кое е најубавото теренско возило според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Koga zboruvame za terenci mislam deka ne treba da se zalazuvame Mercerdes, Audi, BMW, Porsche i red drugi se se toa sminkerski terenci, zborot terenec samiot zbor ni kazuva deka se raboti za neso mokno i golemo ja bi odbral LAND ROVER ILI MITCHUBISHI.pozz

исто и лада нива:D :D

за теренец само некој Land Rover
им нема рамен

June2,2007-1996JeepCherokee4x477kmiL.jpg

мислам добар теренец е, вакви имат полицијата

Хаха, од времето коа теренците беа коцки лим на големи тркала :pos:
И да, имаат такви полицајците.
Јас останувам на мојот став од лани, значи Субару Трибека

Хаха, од времето коа теренците беа коцки лим на големи тркала :pos:
И да, имаат такви полицајците.
Јас останувам на мојот став од лани, значи Субару Трибека

викаш Cherokee 4x4 како овој на сликата,не чини??хмммм

Bertone
Автомобилски Дизајнерски Гуру

Регистриран: Oct 2007
Мислења: 810

Повеќето скапи теренци...освен Land Rover, се улични теренци за справуавње со уличните дупки. Теренците треба да бидат цврсти а не 90% пластика (колку и да е квалитетна). karbon fiber:D inaku za mene terenec.. land rover od 78-84 god defenderite so aluminska skolka mislam deka se nz tocno i nesto kombinacija ako bi zeaml za pred koloseum... ford f 350 7.3 litri ili nes dizel :D ima dovolno dobri modeli od 96 navam

Има многу теренци кои заслужуваат почит - Ланд Ровер Фрилендер, Дефендер, Дискавери и Ренџ Ровер (и Спорт), после Тојота Ленд Крузер, Нисан Патрол, Лада Нива, само се работи за вкус и за претходни искуства. Лично јас би сакал СЈ 7 или еден Вранглер

CJ 7, невозможен сон да имам ваков
CJ7.jpg

Jeep Wrangler, моделот YJ
11981_17_0.jpg

Wrangler Rubicon
2007-jeep-rubicon.jpg

Ако неможеш оригиналот.... Тука се индиј(ан)ците... Има копија на овие, под името на Махиндра кои доста се возат низ Македонија и низ Битола. Разликата е минимална.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom