Кое е најубавото теренско возило според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
car_photo_211595_7.jpg
picture0-166-caradvice.jpg

land-rover-experience2.jpg
VW_Touareg3.jpg

28111.jpg
P0033405%5B2%5D.jpg
jeep-commander-offroad.jpg
2007_Nissan_Pathfinder_01.jpg
hummer2belly2.jpg

Видете го само чудовиштево.

Attachments

• Mitsubisi.jpg
    Mitsubisi.jpg
    119,5 KB · Прегледи: 65
од ова само теренец не излегува. Тој задниот дел глупо е прилепен како на пик-ап додаден, ти се чини по некои големи дупки ке испадни.

од ова само теренец не излегува. Тој задниот дел глупо е прилепен како на пик-ап додаден, ти се чини по некои големи дупки ке испадни.
Па уствари ова и е пик-ап,за поклопецот на товарниот дел е дополнително доплатено,имаше неколку изведби на поклопецот,ама сите беа коцкасти само оваа беше заоблена,и мене ужасно многу ми се свиѓа,да го видиш возилово во живо изгледа многу поубаво,плус сега има ставено уште неколку работи на него,како што е заден браник и мал рол-бар напред.Иако пик-ап има многу добри перформанси за на нерамен терен,претходно имав пишувано дека го имавме тестирано,и незнаете колку е добро.

Ova mislam deka e Mitsubishi L200,go imav predhodniot model na L200,na vodno se kacuvase so cisterna polna so 2 tona voda,edinstvenoto vozilo za koe sto mi e zal sto go prodadovme,vo novovo se nemam vozeno ama veruvam deka e THE BEST:)

Абе ај, сите сте запнале за Хамери, Бемвиња, Аудија и други скапотии. Па тие се бе преку 30000 евра!
Земи си Лада Нива, ќе се осеќаш као у тенк.
Башка, 10000 еура е, и иде на плин!

Абе ај, сите сте запнале за Хамери, Бемвиња, Аудија и други скапотии. Па тие се бе преку 30000 евра!
Земи си Лада Нива, ќе се осеќаш као у тенк.
Башка, 10000 еура е, и иде на плин!
7.900 е нивата со гратис регистација + околу 1.000 евра плин за инџекшн :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom