Како реагирате кога ви се додворуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Па реагирам многу спонтано, ако ми се свиѓа супер ми ја олеснува работата, али и ако не расположен сум за флерт :)

Ако не е пренападен и ако пристапува опуштено, онда ОК...:smir:

:pipi:Многу сум фина и жалослива, кутрата јас. И секогаш гледам да не повредам нечија душичка, да не бидам премногу груба во одбивањето, па се смешкам како блесава и молам со поглед некоја од другарките да дојде и да ме спаси. И тие доаѓаат и ми викаат: „Тањушка ма, маж ти те чека долу пола саат“...И откако ловецот ќе чуе дека сум мажена, станува понападен (зошто ли е тоа така, стварно не ми е јасно), ама јас бегам и велам: „Жал ми е, морам да одам :helou:“. Ова е во случај да е тапа фраер.

А ако е ОК дечко, го менувам само првиот дел...значи, наместо да се смешкам куртоазно, малку кокетирам, па после некоја минута преминувам на праќањето погледи за SOS кон верните друшки и тие доаѓаат и пристапуваат со истиот текст...„Маж ти те чека пола саат“....и така натаму.:pipi:

зависи и како ми се додворуваат ако е некој пристоен ок кул дечко онака без некои глупости да ми се убаци некои кремски-шемаџиски фори мм интресно ми е и си правам муабет па дури и ако ништо не бидне правам муабет и може и другарчиња да станаме :):):)

:pipi:Многу сум фина и жалослива, кутрата јас. И секогаш гледам да не повредам нечија душичка, да не бидам премногу груба во одбивањето, па се смешкам како блесава и молам со поглед некоја од другарките да дојде и да ме спаси.
И јас имам вакви моменти кога ќе ме опфати жал, кога не сакам да реагирам одбивно, ама тоа зависи од пристапот на човекот. Ако не сум заинтересирана, а тој е културен, фин и пристоен, гледам да бидам добра, но внимавам таа добрина да не ми ја сфати погрешно (како заинтересираност).
Тањушка напиша:
...И откако ловецот ќе чуе дека сум мажена, станува понападен (зошто ли е тоа така, стварно не ми е јасно), ама јас бегам и велам: „Жал ми е, морам да одам :helou:“. Ова е во случај да е тапа фраер.
Најверојатно затоа што се палат на мажени:icon_lol:

Сакам кога машкото е сигурно во себе кога пристапува, ама шмекерски. Пренападните без елементарна култура ме замараат, па се однесувам апла незаинтересирано. Не се вадам со муабет дека имам дечко, покажувам (начинот зависи од моментот) дека се` друго ми е поинтересно од муабет со него.
И ич не сум срамежлива:cool:

Па онака најпрвин и јас се срамам иако не го покажувам тоа ама полека се опуштам не се правам некоја тешка цура сакам да кажам :pos:

Ako mi se dopadne ke probam podobro da go zapoznaam,a ako ne najcesto sum ljubezna ama nesakam napadni i dosadni licnosti-vo toj slucaj ke mora korpa

Доколку е мој тип, возвраќам и давам знаци дека и мене ми се допаѓа, па, може да прејде на втора фаза. Доколку не е мој тип, ќе бидам најфина шо можам и ќе му речам да не си го троши за џабе времето, зашо не сум заинтересирана.
Е са, ако е в крај нападен и досаден, ќе пуштам рогој и ќе бидам и јас таква.

1. Мој тип девојка ( исклучиво со шишки ) :) - Си тераме муабет, сакам моментите да се опуштени мегу мене и неа, и терам некој лајт муабет, каде што ке може да падне и по некоја насмевка, а некогаш насмевките мн. работи кажуваат

2. Не е Мој тип девојка - од култура би го изгурал муабетот, до крај, и од некој факти, движења а и гестикулации ке сфати дека не сум заинтересиран за неа.

во принцип секогаш сум насмеан и онака чудно срамежлив :)

ако ми се допага тој што ми се додворува ке му возвркама и јас но дискретно и по малку(како што викаат се праам тешка хаха),а ако не ке игнорирам и ке си види самиот дека не сум заинтересирана

Хахаха обично сум ептем кул и одма разврзвам муабет и обично од муабетот ќе си свати дали сум или не сум заинтересирана (ќе остане пријателче ако не хехехе). Ако е некој апла досаден или ептем пијан само се завртувам и заминувам. :baeh:

Se zavisi na koj nacin mi prioga i kakov muabet mi vrti!i da e lepotan ako se ponasa idiotski i dignato samo si se trgam i prodolzuvam ponataka,a ako mi prijde na normalen nacin bez nekoj finti ili prazen muabet normalno deka ke bidam ljubezna:)

Па ништо посебно т.е. искрено и без многу двоумење: ако е ОК-бркаме е работа, ако не е ОК-фино лепо и кажувам и тоа е се. Нема тука многу филозофии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom