Како реагирате кога ви се додворуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Па почнувам да се губам хехе, али не реагирам некако посебно само ќе се насмеам и останувам да сум тоа што сум.:pipi:

кога некоја ке ме удостои со додворување независно каквае дали ми се допаѓа или не сигурно ке обрнам внимание и ако не ми се допаѓа ке најдам соодветен начин да и објаснам дека сум женет

Mene ne mi se dodvoruvaat moze oti sum ruzen zloben i laden tip taka da ne znam

Ги терам да праат по 20 склека. Ако не можат, им барам 30 стомачни. Ако и за тоа не ги бива, жал ми е. :toe:

претежно паѓам во несвест.. или се онесвестувам во серии

Уфф,тоа треба другарките мои да го кажат...Се претворам во тетрална дива, актерка на сцена, лажга со став и ладало во раце...Ц, ц ц...Смешки живи.Ако сум интелектуално супериорна кон момакот,( ако успеам да го провалам:))се однесувам безобразно, ладно... а ако е момакот на мое ниво тогаш истражувам, слушам како сака да се доближи, снимам, се смешкам, го допирам демек случајно,флертувам без усул...

Гледам ако е „дуаб’л“ ми прија, и ја прифаќам играта.
Ако сум многу загорен, исто.
Е ако не се исполнети двата услова, гледам некако да киднам.

Доколку има некоја обострана "хемија" тогаш се пуштам у акција:pos2:, а доколку нема тогаш на љубезен начин даваш на знаење дека нешто не штима ,за да не се бламира за џабе

...зависи како се додворува и дали е убав:pos2:Сепак се зависи од културата и да не е нападен...

ако има флертови тогаш пристапувам ако нема тогаш културно ја одбивам(инаку секогаш ми паѓа тешко кога кога одбивам некоја)

наудрено...ко ништо да не се случува

Zavisi od mnogu faktori. Ako mi se dopaga i ako ima "nesto" prifakam, ako ne mi se dopaga... "cao, prijatno, imam decko" :D

Aко сум заинтересирана, ја прифаќам играта и возвраќам на флертот. Ако не сум, се правам дека не забележувам дека ми се пушта, што најчесто дава лош резултат, зошто прави некои од нив да ме misunderstand и да помислат дека сепак сум заинтересирана. :jaj:

Никогаш не сум му рекла на некој директно: не ми се свиѓаш, бркај си работа, едноставно ми е непријатно, зошто знам дека него ќе му биде. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom