Околу првиот состанок и каде преферирате да биде?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

Каде на првиот состанок?

• Вкупно гласачи
    202
ragazza напиша:
Osetlivo e ama ako ja igras igrata trpija. Ako ne mu se svigam nema da odam protiv to , ke se pomiram . Vakvo nesto ne mi se ima sluceno ( ne deka jas sum nesto posebna ) taka da ne znam kako bi se osekala ama kako sto gore navedif , life goes on . So sila ubavina ne bidva , neli to vazi i za nas zenskite i maskite sekoj so svoe pravo na odbivanje ili prifakanje

Ок, како сакаш така нека ти биде, само прими еден мал совет од мене, ако во иднина планираш на некого така да му направиш за момент помисли како би ти било тебе така да ти направи некој.

Извинување од мене до модераторите на форумов што забегав од темата, се надевам простено ке ми биде :D

pearl напиша:
LouWeed напиша:
pearl напиша:
тогаш ќе му дозволам да ме учи билијард ако сака

koj ne saka da nauci devojka da igra bilijard.dopiri garantirano...... :wink:

Зарем ти се посомнева дека јас стварно сакам да научам билијард? :wink: :wink:

izgleda kako nekoj vise te naucil.......... :wink:

Devilish Angel напиша:
ragazza напиша:
Osetlivo e ama ako ja igras igrata trpija. Ako ne mu se svigam nema da odam protiv to , ke se pomiram . Vakvo nesto ne mi se ima sluceno ( ne deka jas sum nesto posebna ) taka da ne znam kako bi se osekala ama kako sto gore navedif , life goes on . So sila ubavina ne bidva , neli to vazi i za nas zenskite i maskite sekoj so svoe pravo na odbivanje ili prifakanje

Ок, како сакаш така нека ти биде, само прими еден мал совет од мене, ако во иднина планираш на некого така да му направиш за момент помисли како би ти било тебе така да ти направи некој.

Извинување од мене до модераторите на форумов што забегав од темата, се надевам простено ке ми биде :D
Ama koj spomna plan???? Pogresna procenka pojke bi rekla , utnata vecer , ko ke izlezis so nekoj imas edno smisla za coek a izlegva sosema 3;ta togas ne e loso da imas otvor da mozis da zaminis . Od vecera e tesko i neprijatno da stanis a pijackata se zavrsva i stanva , a inace ok jas sum najloshata osoba na sveto i samo jas pram taka , zadovolni ?

ragazza напиша:
a inace ok jas sum najloshata osoba na sveto i samo jas pram taka , zadovolni ?

Никој не рече такво нешто. Не прави од ништо нешто :D
Сепак е ова само дискусија, не донесувај сама заклучоци плс :wink:

Мислам дека првиот впечаток кој ќе го остави личноста кај некого е пресуден дали ќе одиш на прв состанок (официјален, само вие двајца) и колку-толку имаш претстава со кого си имаш работа. Кога ќе запознаеш некого, ти одлучуваш дали ќе прифатиш "игра" или не. Веднаш се познава дали ќе ти "оди" муабетот со личноста или не. Добро, не е секогаш така, велам за повеќето случаи, бидејќи може нели да ти остави впечаток дека е интересен, а кога сте сами да не знае два збора да каже.

Да бе, ама се дешава у состанок да идеш ти самиот...а таа донела куп пријателки, и ти со сите нив треба да излезеш на крај.
Јеби га, немаме култура на состаноци ние. Точка. :pos:

StormAngel напиша:
Да бе, ама се дешава у состанок да идеш ти самиот...а таа донела куп пријателки, и ти со сите нив треба да излезеш на крај.
Е тоа ми е без врска! Ако е состанок само за двајца, што бара да ги "влече" по себе и другарките? Тоа би го направила некоја помалечка, од страв да не и направи нешто дечкото, па демек некоја сигурност да има покрај нив.

грешка си форчун тоа го прават и некои постари не сите но некои го прават а тоа се девојки кои претежно се срамежливи или пак не знаат шо муабет да ти направат кога се вика фрст дејт тоа значи дека треба да идеш сама за сама да оцениш каков е и како би можело да ти биде со него а ако ги доведе и другарките тоа значи дека и треба мислење од нив за тоа дали она треба или не да продолжи со дечкото бидејќи ако он не и се допаѓа на другарка значи и она дека не треба да биде со него што според мене го прават само луѓе кои немаат сопствено јас или пак не знаат да се постават во одредена ситуација

Сепак мислам дека зрела девојка не би "носела" другарка со себе на прв состанок, за да даде таа оценка за дечкото. Ако знае што сака, нема потреба од мислење на некој друг.
Па самиот збор фрст дејт се знае што значи, барем јас мислам дека е средба меѓу двајца, а не ороман-тороман да се собираат :D

Е па убо си кажа. Девојката треба да е зрела за да оди сама и да не зависи од коментарите на другарките. Доколку не е таква .. секогаш ке има ороман тороман околу неа .. па макар имала и 30год :D

Вортуне, зш мор ме тераш да зборам?
Да беа сите жени зрели како што викаш ти, зарем ќе имавме волку прблеми околу наоѓање на партнерки? Или обратно, машките да беа зрели. Кажи ми ти само, колку од нас онака формално излегуваат на состанок? Кај нас се е некако артифициално, и се повеќе личи на кафе пиење него ли состанок. Мислам дека можеби знаеш за што зборувам. :wink:

Постојат перл... и тоа за жал мнооогу се такви :? Жално но вистинито

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom