Околу првиот состанок и каде преферирате да биде?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

Каде на првиот состанок?

• Вкупно гласачи
    202
Јасно, ама најчесто кај ги „носиш“ на прв состанок? Кај си ги носел?
Сигурно има некое место кое преовладувало...

Мистичен напиша:
..Битно е да сум наспан, релаксиран, дотеран, да не и доцнам повеќе од 7 минути (по бон-тон, нели)..

..и најважно е да си решителен, заинтересиран и сигурен.

Ако нас ни дозволите да ви предложиме место и ние да ве водиме ќе си поминете прекрасно:)) :P :wink:

Читајќи ги сите постови дојдов до констатација дека Тхе Бич ги наведува постерите да напишат "кај мене дома" :pos: .

Никогаш не знам однапред каде би ја одвел, но знам дека не би ја водел на места каде што сум бил со Х.

Би ја одвел на месечината, и би и ја покажал земјата 8)

Моето_е_поголемо напиша:
Читајќи ги сите постови дојдов до констатација дека Тхе Бич ги наведува постерите да напишат "кај мене дома" :pos: .

:evil: :evil: Тоа што им одам контра не значи дека ги наведувам да напишат „кај мене дома”! :x
Има ниско молекуларни суштества на форумов!
Ова што го напиша ти погрешно ќе го протумачат! Шејм он ју..

Кај и да е, за пола саат - саат на неа и изгледа дека е во рајот...

Ако јас сакам така нели... Повеќето од првите состаноци ми се ноншалантни, и јас кулирам..

Али ако стварно е јака типката...

Или ако ми е фан како Ацева... Уффффф, не можам ни да замислам како би изгледал прв состанок измеѓу мене и Ацева :wink:

На домашен терен сум најјак!! башка, знам што кај има, има романтика да и праам!!

Дефинитивно дома зашто на мој терен сум и дотичната особа знае зошто ја викам. Ако дојде кај мене значи дека има доверба во мене и ми дава зелено светло за понатамошниот тек на работите :wink:

Киното и другите работи си идат со време :pos:

Re: За машката популација: Каде на првиот состанок?

The`bItCh напиша:
Конечно ја „уловивте“ девојката која веќе долго време ја „меркате“. Собравте храброст и и закажавте состанок. Но, сега имате нов проблем! Каде да ја однесете на првиот состанок? Што да облечете?
Во дилема сте..не знаете како треба да се однесувате: лежерно или романтично.. ?
Ова се само некои од прашањата кои ги мачат скоро сите момчиња, а според мене одговорот е многу едноставен: каде и да е, како и да е, само убаво да е!
Па да видиме каде момциве од форумов ги носат девојките на првиот состанок? И зошто баш таму?
Ja nosam na biljard. Stapovi, topki i dupki. Ima li poochigleden "HINT" sho vsushnost sakam? :pos: :pos: :pos:
Ne be se sheguvam, odamna ja ne sum bil na prv sudar, a posledniot sho go imav (i koj me dotera do brak) beshe na kino. Standard bljuvotinska shema. Mada ova so bilijardot dobra finta bi bilo, neli? :pos:

na prviot sostanok.. hmmm... ne znam jas lichno bi pochnal od nekoe pomirno mestence onaka mozhe i nekoj kafich vo koj ima lagana atmosfera i tivka muzika kako na primer pjaca i onaka uz muabet bi vlegle vo ritam e sega za potoa zavisi od mnogu raboti i zavisi do koi muabeti kje dojdeme vo tekot na vecherta. ako taa e raspolozhena da ideme na diskach jas bi idel oti kako sho kazha Acid tamu ima onaka kul atmosfera kaj sho mozhe da se igra i da se dojde do poblizok kontakt no ako taa ne saka da ide vo diskoteka jas bi prodolzhil i so edna najobichna proshetka po priroda i bi go prodolzhil zapochnatiot muabet

Nikogas ne odam na dolg prv date :wink: sto ako mi e dosaden i sakam da begam:) Znaci kino otpaga od prva nit mubaet mozi da pravis i baska zamisli da nemame ista smisla na humor odma ke mi se odmili . taka da na pijacka i kafe e po moe idelano za prv date ako posle sakam da ja stretnam osobata pak togas ima vreme za veceri romantiki , u name it u got it :wink:

Прв дејт у кафуле или слаткарница, ако ве биде пак ке испадне доолг состанок 8)

Мистичен напиша:
ragazza напиша:
Nikogas ne odam na dolg prv date :wink: sto ako mi e dosaden i sakam da begam:)
А што ако си му ти досадна на него?
Еј, па да бе! Си мислела и за него, да не се малтретира! :)
Se uste ne se rodil takov maz :wink:

ragaza за се има прв пат и никогаш не вели никогаш а мислам дека не е ок да се планира времето колку би ти траел првиот состанок оти како шо кажа ти мразиш долги први состаноци што во случај да ти биде интересно дали би станала и би си заминала само затоа што ти мразиш да седиш долго заедно со некоја личност со која си на прв состанок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom