Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Имам iPhone 5s заклучен на Orange UK (ee GB). Ме интересира ако некој има декодирано колку го чинело или пак дали има р сим или х сим за 8.3 систем.

Имам iPhone 5s заклучен на Orange UK (ee GB). Ме интересира ако некој има декодирано колку го чинело или пак дали има р сим или х сим за 8.3 систем.
Скапо е за неверлок, да се проба со р-сим 10 најповолно да поминеш

iPhone 6 со ios 8.3
Проблем со Тоuch ID
(слабо препознавање на
отпечатоци од прсти )
Има ли уште некој со ваков проблем со ios 8.3 ?
Претходно немав никаков проблем со ios 8
Софтвер или хардвер проблем?

Што пари е да се смени конекторот за полнач на iPhone 4?

gi importirav denes kontaktite od sim ama na pola gi vnese bez iminja (samo brojot) ima nekoj vakov problem na ios 8.4?

Последно уредено:
Имам ајфон 5 со иос 6.1.4.сакам да му направам апдејт на најновиот иос 8.4. Е сега прашањето ми е дали после апдејтот ќе ми го бара пак првиот јузер на ајклауд,пошто не сум прв корисник да не ми се заклучи телефонот.позз

Имам ајфон 5 со иос 6.1.4.сакам да му направам апдејт на најновиот иос 8.4. Е сега прашањето ми е дали после апдејтот ќе ми го бара пак првиот јузер на ајклауд,пошто не сум прв корисник да не ми се заклучи телефонот.позз
Сега имаш ли ајклауд активен со фајнд мај ајфон? ако не е твојот ќе ти го побара, па и на формат ќе ти го побара при активација

Сега имаш ли ајклауд активен со фајнд мај ајфон? ако не е твојот ќе ти го побара, па и на формат ќе ти го побара при активација

Сега имам мој активирано и претходниот што беше ставен од човекот што го земав и тој го знам со јузер и пасс.

Сега имам мој активирано и претходниот што беше ставен од човекот што го земав и тој го знам со јузер и пасс.
Епа направи прво делит акаунт на ајКлауд и после флешувај

Iphone5 земен настаро од америка работеше овде едно недела две и наеднаш сега не ја препознава сим картицава. Пробано е со друга картица исто така не ја препознава инаку си има најнов упдате на иос е сега дали има некое чаре да се прајт телефонов

Здраво

Имам проблем со iPhone 5s.. не се уклучува тел освен кога ке го ставам на полнач се појавува логото 1сек и потоа само екранот темно свети, а на пц кога ке го приклучам не го препознава па ни се ни уклучува. Не можам ни во recovery mode да го внесам. Што може да биде проблемот ?

не е соодветна тема знам, но дали знаете дали во скопје гравираат ipod ко со праат во америка ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom