Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Bese izgrebano stakloto od nadvor samo podlaboko.
Imam uste edno prasanje telefonov e na t-mobile i e so 9.1 ios, ima li x-sim za nego ili ke treba da go cekam uste 2 meseci istekuva dogovorot?
Подобро чекај до истекот и оди во Т-Мобајл и побарај код да ти отклучи ајфонот само так ќе има поголема шанса полесно да го продадеш инаку дкодирањето е скапо затоа по истекот ти следува декодирање од Г-Мобајл .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Дали може некако да се спушти апликација преку Apple Store од UK ?

Прво, ми пишува ова:
"The item you've requested is not currently available in the Macedonian Store, but it is available in the UK Store. "

Потоа, кога одам на UK store, ја има апликацијата, ама ми пишува ова:
"Your account is not valid for use in the UK store. You must switch to the Macedonian store before purchasing."

Најверојатно, не може да се инсталира, ама да прашам ако може за секој случај. :)

Дали може некако да се спушти апликација преку Apple Store од UK ?

Прво, ми пишува ова:
"The item you've requested is not currently available in the Macedonian Store, but it is available in the UK Store. "

Потоа, кога одам на UK store, ја има апликацијата, ама ми пишува ова:
"Your account is not valid for use in the UK store. You must switch to the Macedonian store before purchasing."

Најверојатно, не може да се инсталира, ама да прашам ако може за секој случај. :)
Треба да имаш акаунт со земја УК, а не МК, јас пример имам од канада на времето што ја направив со ајВан 2џи :)

ако успееш да направиш, одјави се од сегашниот мк, најави се со ук акк. па инсталирај ја апп што ја сакаш, после можеш пак да се вратиш на мк акк.

ми се расипа полнач за 5ка, т.е. не го регистрира уопште кога ќе го вклучам на полнење, дури еднаш или два пати ми се појави дека не го препознава/не го поддржува усб кабелот. која е цената на оригинален и дали да купам од бит пазар или може да ми ја расипе батеријата?

ми се расипа полнач за 5ка, т.е. не го регистрира уопште кога ќе го вклучам на полнење, дури еднаш или два пати ми се појави дека не го препознава/не го поддржува усб кабелот. која е цената на оригинален и дали да купам од бит пазар или може да ми ја расипе батеријата?
Купи оригинал кабел или заменски ама да пишува MFi certified, што во суштина значи дека е изработен согласно Епл стандарди.

Или извади ја футролата што дебела што не може да навлезе конектор

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Абе никако неможам да успеам ајтјунс да го препознае телефонов, пробав со 3 кабелчина никако....

Здраво. Ми излезе нотификација за апдејт на snapchat, не можам да се логирам. Не можам да направам апдејт дека го користи последниот апдејт за 3gs ios 6.1.6. Дали некој знае некое решение освен да купам нов ? Барав и по други форуми ама не најдов решение за проблемот. Благодарам однапред

Attachments

• 10402570_1212885545393125_768086808539686151_n.jpg
    10402570_1212885545393125_768086808539686151_n.jpg
    66,8 KB · Прегледи: 22
Decki, go puknav ekranot na 6kata. Kade e najdobro da go zamenam, koja e cenata i mozno li e nesto drugo da e osteteno? Mi padna od race na ekran...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom