Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Преден, јебеш га на испит само во долги панталони не прима еден професор.Чисто од љубопитност: во кој џеб го чуваше, преден или заден?
Преден, јебеш га на испит само во долги панталони не прима еден професор.Чисто од љубопитност: во кој џеб го чуваше, преден или заден?
Скапо е за неверлок, да се проба со р-сим 10 најповолно да поминешИмам iPhone 5s заклучен на Orange UK (ee GB). Ме интересира ако некој има декодирано колку го чинело или пак дали има р сим или х сим за 8.3 систем.
Сега имаш ли ајклауд активен со фајнд мај ајфон? ако не е твојот ќе ти го побара, па и на формат ќе ти го побара при активацијаИмам ајфон 5 со иос 6.1.4.сакам да му направам апдејт на најновиот иос 8.4. Е сега прашањето ми е дали после апдејтот ќе ми го бара пак првиот јузер на ајклауд,пошто не сум прв корисник да не ми се заклучи телефонот.позз
Сега имаш ли ајклауд активен со фајнд мај ајфон? ако не е твојот ќе ти го побара, па и на формат ќе ти го побара при активација
Епа направи прво делит акаунт на ајКлауд и после флешувајСега имам мој активирано и претходниот што беше ставен од човекот што го земав и тој го знам со јузер и пасс.