Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

kako be 36h nespienje detska rabota :D pa i K me boli ako izgubiFme ...golema rabota ae SeA KEF STE ? a Punisher ajde neka igra ajde ... zemajte od drugi klanovi igraci ajde... mada faka :D
BRAT nekoj dojde na server i vika aj da igrame..i ja go vikam punisher,kiss,gad,buki i vlegvime mix da igrame vie vikate ne sakame mix sakame protiv r3 epa aj vikam neka igra punisher za nas...vie ne sakavte i ne igravme ...i so ima vrska toa???:tapp:

Mnogu push davate...na kGn se razbira kGn se najdobri za aGs ne komentiram deka samo tag nosat deckite za turnirot a potoa veke ne se klan...LGX taka gi butate ke gubat od 1/2 od klanovite on serverof r3 dobri se ali ne se bas sjajni za tfl tuka nekade so r3 se butkame :D
a da zaboraif VIP ne sum gi gledal kako igrat mnogu vreme a ako igrat bez goko tesko niv..

Sick so zboris be za turnirot samo Bang ne e od nas klan drugite site se od aGs :helou::helou:

Ај сега не ми отварај устава ебате .
bang-afi , KaGeBe-kgn , dwa-нема клан колку шо знам , едино spartan од кај вас е.
Грешка знаеш.Игра за аГс и тоа ми го има кажено,еххххеееееее,многу оддамна.:):smir:

Плус кагебе екс играч на aGs, сеа резерва само (=

И пред тоа Кагебе беше у аГс, само афи не го знам.. :)

yes yes 1 clan mi e aGs :)

Деца, срамота е да се карате кој е појак. Иако р3 се појаки :pos2:

Абе угс отпаднаа .. а негативе влегоа???

Не мислам сега да се карам , али екс играч и сегашен играч се различни поими.
И викате ништо не било , само банг и кгб не биле од агс , па тие му ја држеа целата игра ебаве . Ке признаам пораз од аГс кога ке играат : pope , vmd , spartan , m1|3 , king k0ng , dwa , vLad1x.
И нема потреба да се зборува на оваа тема повеке .

Не мислам сега да се карам , али екс играч и сегашен играч се различни поими.
И викате ништо не било , само банг и кгб не биле од агс , па тие му ја држеа целата игра ебаве . Ке признаам пораз од аГс кога ке играат : pope , vmd , spartan , m1|3 , king k0ng , dwa , vLad1x.
И нема потреба да се зборува на оваа тема повеке .
kkk aman bre tfl slabi ste nema zborovi jas sum mislef nesto hmm jaki ste ama ne vi biva na turnir ve istepafme 16-1 Wow :) a za r3 slabi ste garantiram ako igra za r3 kiss of te dragon freeman juice striker i buki !
ke ve rasturat :)

kkk aman bre tfl slabi ste nema zborovi jas sum mislef nesto hmm jaki ste ama ne vi biva na turnir ve istepafme 16-1 Wow :) a za r3 slabi ste garantiram ako igra za r3 kiss of te dragon freeman juice striker i buki !
ke ve rasturat :)
Не ме свати :)
За тој михот слаби бевме шо бевте составен , аГс нека играат правите да ги видам , а и р3 со оваа постава губеа од нас ^_^ , не гарантирај многу . Незнам како можи според паблик да гледате , вие според паблик гледате јачина на кланови , а овие од тфл дрва се на паблик :pos:

Не ме свати :)
За тој михот слаби бевме шо бевте составен , аГс нека играат правите да ги видам , а и р3 со оваа постава губеа од нас ^_^ , не гарантирај многу . Незнам како можи според паблик да гледате , вие според паблик гледате јачина на кланови , а овие од тфл дрва се на паблик :pos:
abe ti sto mislis jas ne sum aGs clan :?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom