Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

Mnogu push davate...na kGn se razbira kGn se najdobri za aGs ne komentiram deka samo tag nosat deckite za turnirot a potoa veke ne se klan...LGX taka gi butate ke gubat od 1/2 od klanovite on serverof r3 dobri se ali ne se bas sjajni za tfl tuka nekade so r3 se butkame :D
a da zaboraif VIP ne sum gi gledal kako igrat mnogu vreme a ako igrat bez goko tesko niv..

Mnogu push davate...na kGn se razbira kGn se najdobri za aGs ne komentiram deka samo tag nosat deckite za turnirot a potoa veke ne se klan...LGX taka gi butate ke gubat od 1/2 od klanovite on serverof r3 dobri se ali ne se bas sjajni za tfl tuka nekade so r3 se butkame :D
a da zaboraif VIP ne sum gi gledal kako igrat mnogu vreme a ako igrat bez goko tesko niv..
sickjoce kazi koa ste ne tepale koa sme bile so first line up??..ne imate tepano 3-4 pati koa igraa 2-3 igraci od vtora postava...igravme zavcera so poln sostav 3-0..hmmm:vozbud:

Ке видите здравје наредната година на турнирот ке направам добро тимче па ке видиме

za vcera ja ne igraf i neznam kako bilo toa imafme 5 cw toj den bevme izmoreni i jas ne igraf ali drugite moraa :D i taka ste gi isplakale :D

sickjoce kazi koa ste ne tepale koa sme bile so first line up??..ne imate tepano 3-4 pati koa igraa 2-3 igraci od vtora postava...igravme zavcera so poln sostav 3-0..hmmm:vozbud:
eh sega se iznakaza ja brat togash ne beF spijan 36 sati .. a vie ko kje vi recime 4ta mapa aa nemozime treba da spijame ...epa ne spijaj i ti 36h pa kje vidime kako e i P.s: toj moj problem a toa sto ve nemame tepano first lineup .. koga ste bile pa za da ve tepame .. kazete koga kje bidite F.Lineup i kje izigrame tolku od ME .A i uste nesto KOJ SAKA neka bidi najak klan na KGN .. nie si igrame za sebe

eh sega se iznakaza ja brat togash ne beF spijan 36 sati .. a vie ko kje vi recime 4ta mapa aa nemozime treba da spijame ...epa ne spijaj i ti 36h pa kje vidime kako e i P.s: toj moj problem a toa sto ve nemame tepano first lineup .. koga ste bile pa za da ve tepame .. kazete koga kje bidite F.Lineup i kje izigrame tolku od ME .A i uste nesto KOJ SAKA neka bidi najak klan na KGN .. nie si igrame za sebe

видете сеа детска работа не спиел 36 саати ...кој те натерал да не спиеш ? некој од р3? Мора рачки да наоѓате.....(твоето ми падна во очи немој да мислиш оти имам нешто против тебе ....) :pipi:
Морав да искоментирам не се трпи ова веке :)

И една поговорка за крај : После е*ење нема каење :)

Абе sickjoce, мразам да те цитирам ама се ми пагаш у очи.
Така тресаш за онлајн само.. дој некојпат кога се сите админи у x zone па види lgx момците шо прават па говори.

Минатиот турнир беа 2ри.. со кгн ест рамо до рамо. Кај бевте вие.. не постоевте (-

Абе sickjoce, мразам да те цитирам ама се ми пагаш у очи.
Така тресаш за онлајн само.. дој некојпат кога се сите админи у x zone па види lgx момците шо прават па говори.

Минатиот турнир беа 2ри.. со кгн ест рамо до рамо. Кај бевте вие.. не постоевте (-
Да не не беше минатиот ? :wink:
i оди www.r3-gaming.mkd.net и види последни цв р3 вс тфл , 3 порази една победа на р3.
Позз

ja го цитирав за ова:

.LGX taka gi butate ke gubat od 1/2 od klanovite on serverof..

Друго не ми е гајле.. :wink:
цитирајте го киндер не мене, for once..

Abe odi r3-gaming.net ama vidi i line up kasap buki gad.Kolku izgubivte posledniot pat koga bevme 1 tim vi teknuva?

abe gleaj vo WARS i vidi kolku ste ne tepale ..tolku ti vikam..:smir:
да , губевме порано , со стариот тим , не велам не , но гледај последни 4-5 варс , и после ке зборуваме..:smir:
Ајде вечерва ке играме , соберете 5мина :helou:

abe so tolko koj bil podobar tfl ili r3 so ima vrska toa igrame za zabava do 5 sabajle i so ko ve tepavme so ko ne tepavte za sekoj poraz sekoj ke najde nekoja pricina.eve ja ke kazam r3 se podobri so sea, ali pak gubat od nas dali bil prv , vtor ili petti sostav so ima vrska toa.ja mislam oti igrame za zabava i da se druzime

видете сеа детска работа не спиел 36 саати ...кој те натерал да не спиеш ? некој од р3? Мора рачки да наоѓате.....(твоето ми падна во очи немој да мислиш оти имам нешто против тебе ....) :pipi:

kako be 36h nespienje detska rabota :D pa i K me boli ako izgubiFme ...golema rabota ae SeA KEF STE ? a Punisher ajde neka igra ajde ... zemajte od drugi klanovi igraci ajde... mada faka :D

epa vidi i ti sea nikoj ne go nateral da ne spie 36 saati , ali veke koa gledame na toa koj gi nateral r3 da ne igraat so 1st line up (nemoj da mislis deka ti odam kontra samo da te dopolnam :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom