Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

Член од
19 април 2008
Мислења
154
Поени од реакции
2
kako be 36h nespienje detska rabota :D pa i K me boli ako izgubiFme ...golema rabota ae SeA KEF STE ? a Punisher ajde neka igra ajde ... zemajte od drugi klanovi igraci ajde... mada faka :D
BRAT nekoj dojde na server i vika aj da igrame..i ja go vikam punisher,kiss,gad,buki i vlegvime mix da igrame vie vikate ne sakame mix sakame protiv r3 epa aj vikam neka igra punisher za nas...vie ne sakavte i ne igravme ...i so ima vrska toa???:tapp:

Член од
2 јануари 2008
Мислења
100
Поени од реакции
5
Mnogu push davate...na kGn se razbira kGn se najdobri za aGs ne komentiram deka samo tag nosat deckite za turnirot a potoa veke ne se klan...LGX taka gi butate ke gubat od 1/2 od klanovite on serverof r3 dobri se ali ne se bas sjajni za tfl tuka nekade so r3 se butkame :D
a da zaboraif VIP ne sum gi gledal kako igrat mnogu vreme a ako igrat bez goko tesko niv..
Sick so zboris be za turnirot samo Bang ne e od nas klan drugite site se od aGs :helou::helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Sick so zboris be za turnirot samo Bang ne e od nas klan drugite site se od aGs :helou::helou:
Ај сега не ми отварај устава ебате .
bang-afi , KaGeBe-kgn , dwa-нема клан колку шо знам , едино spartan од кај вас е.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ај сега не ми отварај устава ебате .
bang-afi , KaGeBe-kgn , dwa-нема клан колку шо знам , едино spartan од кај вас е.
Грешка знаеш.Игра за аГс и тоа ми го има кажено,еххххеееееее,многу оддамна.:):smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Плус кагебе екс играч на aGs, сеа резерва само (=

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
И пред тоа Кагебе беше у аГс, само афи не го знам.. :)

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
yes yes 1 clan mi e aGs :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Деца, срамота е да се карате кој е појак. Иако р3 се појаки :pos2:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе угс отпаднаа .. а негативе влегоа???

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Не мислам сега да се карам , али екс играч и сегашен играч се различни поими.
И викате ништо не било , само банг и кгб не биле од агс , па тие му ја држеа целата игра ебаве . Ке признаам пораз од аГс кога ке играат : pope , vmd , spartan , m1|3 , king k0ng , dwa , vLad1x.
И нема потреба да се зборува на оваа тема повеке .

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Не мислам сега да се карам , али екс играч и сегашен играч се различни поими.
И викате ништо не било , само банг и кгб не биле од агс , па тие му ја држеа целата игра ебаве . Ке признаам пораз од аГс кога ке играат : pope , vmd , spartan , m1|3 , king k0ng , dwa , vLad1x.
И нема потреба да се зборува на оваа тема повеке .
kkk aman bre tfl slabi ste nema zborovi jas sum mislef nesto hmm jaki ste ama ne vi biva na turnir ve istepafme 16-1 Wow :) a za r3 slabi ste garantiram ako igra za r3 kiss of te dragon freeman juice striker i buki !
ke ve rasturat :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
kkk aman bre tfl slabi ste nema zborovi jas sum mislef nesto hmm jaki ste ama ne vi biva na turnir ve istepafme 16-1 Wow :) a za r3 slabi ste garantiram ako igra za r3 kiss of te dragon freeman juice striker i buki !
ke ve rasturat :)
Не ме свати :)
За тој михот слаби бевме шо бевте составен , аГс нека играат правите да ги видам , а и р3 со оваа постава губеа од нас ^_^ , не гарантирај многу . Незнам како можи според паблик да гледате , вие според паблик гледате јачина на кланови , а овие од тфл дрва се на паблик :pos:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Не ме свати :)
За тој михот слаби бевме шо бевте составен , аГс нека играат правите да ги видам , а и р3 со оваа постава губеа од нас ^_^ , не гарантирај многу . Незнам како можи според паблик да гледате , вие според паблик гледате јачина на кланови , а овие од тфл дрва се на паблик :pos:
abe ti sto mislis jas ne sum aGs clan :?!

Kajgana Shop

На врв Bottom