Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Мајсторот и Маргарита од Булгаков, конечно дојде на ред. =)

Патрик Зискинд - Парфем

Тихиот Дон интересна книга почнав да ја читам пред 2 дена,...

Ја морам на очно, потхитно. Од Тихиот Дон до Дон Кихот као шо мене ми се виде/прочита... :nesvest:

Туку, Растурени дом, П. Бак.

"My Life as a Fake", Paul Carey, а во исто време "Мастер и Маргарита", Булгаков заедно со Computer Animation :(

Electronic circuits for the evil genius.... za elektronika e i mnogu e dobra za pocetnici

A new record. Вчера попладне ја почнав Шолја Чај од Ефрон (името не и го знам), денес ја завршив. Сега по совет на другиве форумџии ќе ја почнам „Исчезнат“ од Даниела Стил.

Кротка - Достоевски. Замислете Достоевски напишал книга што е помала од 100 страни, всушност 70тина. Значи - у еден здив:)

Ах па има и други такви, Бедници, Двојник...и сите имаат по нешто значајно во себе.

Страници за нашата љубов - Николас Спаркс

убава романтична приказна, сакам вакви книги за голема вистинска љубов ... уште малку ми остана да видам каков е крајот :)

Нема Тихиот Дон, има само Тивкиот Дон. Барем кажано на македонски јазик :)

Ја почнав „Исповедникот“ од Даниел Силва
Немам никаков впечаток засега.

Вчера ја почнав со читање трилогијата за Александар Македонски од Валерио Масимо Манфредини.
Се надевам дека за месец-два ќе ја прочитам со оглед на моите обврски, па ќе споделам впечатоци.

Сок од простата - Јован Павловски, аман више никако да најдам време да ја дочитам, со денови ја влечам... мх!

Која игра ја играш.

Их, ја чекав некое време, арно ми падна во раце, се занимавам ноќе.

A Streetcar Named Desire - T. Williams
Ја остаив Бак, оваа многу појќе ја сакам. :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom