Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
vo momentov ja citam Poraka vo sise....a ince mi go preporacajha forumov pa aj si rekov da se zaclenam da vidam so ce bidi

Тhe Picture of Dorian Gray. Трети пат ќе да ми е. Ама ја сакам. :pipi:

Бедни Луѓе - Достоевски
незнам како ке ја дочитам...денеска прочитав околу 80 страни и многу ми се здосади книгава...ама ке ја дочитам.Па инаку како би почнал нова :)

Во моментов читам Маркетинг на услужни дејности и уште 3 остали од тој калибар :pos: арно ама после тоа со мерaк се спремам да и седнам и да ја читам "Women" од Буковски :)

Мобилен - Стивен Кинг
Катастрофа превод, но веќе штом ја почнав секако дека ќе ја довршам.

Сега ја почнувам Авантурите на Шерлок Холмс, од А.Конан Дојл, па ќе видам како ќе се дружиме:)

Шерилин Кенион - Игра со ѓаволот

Сити од Алесандро Барико

Потполно сум воодушевена од книгата, посебно затоа што паралелно раскажува повеќе приказни кои што меѓусебно се претопуваат, а тоа секогаш ми било интересно за читање.

4itam

Во моментот 4итам книга од анонимен автор Мојот таен зивот книгата изобилува со секс сцени.........

Кротка - Достоевски. Замислете Достоевски напишал книга што е помала од 100 страни, всушност 70тина. Значи - у еден здив:)

Преги немаше што да правам и земав читав Capitan 8 :pos2:

Ја завршив пред некој ден „Порака во шише“ од Николас Спаркс, сега ја читам „Вероника реши да умре“ од Пауло Коељо.
~~БоЖиЦа~~ напиша:
Исчезнат од Даниела Стил
И каква е? Се мислам дали таа или оваа горенаведенава да ја почнам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom