Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ќе го даваат некаде по телевизииве денешниов натпревар или морам Интер да го гледам?

А ќе го даваат некаде по телевизииве денешниов натпревар или морам Интер да го гледам?

Изгледа ништо. Инаку Бириндели не бил повикан воопшто во составот поради повреда (така пишеше на страната).

п.с. Шому фалеше на Интер (Баш беа интересни:pos2:)

Juventus go izramni rezultatot na 1:1 .... PROTIV INTER , A NE ZA SEBE . ( za da ima motiv parma da igra vo poslednoto kolo )

Ај за тие што не го гледале мечот:
Јувентус - Катанија 1-1
Highlights

П.С. зошто кога не даваат некој натпревар на ТВ, не побарате линкови за гледање на интернет ?

Ај за тие што не го гледале мечот:
Јувентус - Катанија 1-1
Highlights

П.С. зошто кога не даваат некој натпревар на ТВ, не побарате линкови за гледање на интернет ?

Фала за хајлајтсот. Инаку барем мене ненормално споро ми одат такви преноси и за то избегнувам да гледам на нет. За ова си планирав некое хајлајтче да гледам (уште еднаш фала). Секако мечот беше за престиж.

ej juve daj bar posledno kolo tepajte ne se opustajte tolku citam zebina igralll mnoogu loso ke treba sledna sezona lev i desen bek i sredinceto da go sredime

ZNAEV DEKA I OVAA UTAKMICA KE JA PUSTAT
abe vie preteravte so ova ke mu a pustat ke mu a pustat pa neli go gledase haylaytsot juve napagaa celo vreme i imaa mnogu 100% sansi a ovie od edna srekna situacija mu dadoa gol:toe:
a inaku i katania se borese za opstanok ne vikajte deka mu ja pustija

Утакмицата не беше пуштена..Јувентус имаа многу шанси, а на Дел Пиеро му успеа таа во 89 минута..Наредно коло последно, и гостуваме на Сампдорија, и ќе одам вкладилница ќе ја пишам сингл 3+...

Натпреварот ЈУВЕНТУС-Сампдорија е преместен за сабота од 3 часот се надевам дека ке го гледаме на Телма...во последното коло ке биде борбата за првото место за кистата на стрелци помеѓу Дел Пиеро(мојот фаворит)Трезеге и Бориело се надевам дека ѕврот ке го земе едноставно го заслузи:toe:

da da pinturicio sakam da bide prv da se znae koj e n1 vo italija

Фурија Чека а.к.а Павел Недвед уште една година во Јуве!!! Секоја чест легендо, ќе ни требаш догодина! Пишува на официјалната.

a ja slusnav deka od naredna godina ke se penzionira nema veke da igra fudbal ali daj boze da ostane kako ke ni dojde on vo igrata

Zambrotta:I could return to JUVE!!

toppppppppp dojdi majstore slobodno:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom