Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не биде после You could die in JUVE има луге што мразат шиткачи:toe:
Од една страна искрено, многу ни е потребен играч со квалитет како Замброта, ама од друга страна предавнички се понашаше, и не знам дали би имал сили да му го простам тоа како навивач на Јуве,а и за другите...

Недвед го продолжил договорот ! :helou: Шо ви реков оти ке продолжи и ке помогне за ЛШ... др шо има ново

Шо ќе ви е Замброта?? Откако го напушти Јувентус и тој е некако слаб.. Не ви треба..

Abe ne zboruvajte loso za Zambrota, ne e toj edinstven sto si zamina od Juventus vo najlosite momenti. Zarem ne go gledavte vo polufinaleto od ligata na sampionite protiv Manchester United, ne go ostaj C.Ronaldo topka da fati, dusata mu ja izvade. A so se odnesuva do Nedved loso e so ostanuva zatoa sto toj e edinstven starec vo timot, videte na oficijalnata na klubot samo toj deli vo godinite ni treba nekoj pomlad, a i slabo se pokazuva vo posledno vreme.

Шо ќе ви е Замброта?? Откако го напушти Јувентус и тој е некако слаб.. Не ви треба..
А кажи ми ти кој Италијанец се снашол во Примера Дивизијата на Шпанија?Едноставно, на Италијанците не им одговара тоа ...Погледнете ги и Канаваро, и неговите игри во Реал и споредете ги со игрите во Јувентус....

Удри еден преглет на натпреварите Манчестер/Барса/Манчестер, и обрати малце внимание на дуелите со К.РоналдО ...

Боже мили... Па заради него го примаа голот бе алооо!!

Ne velam nesto loso za Nedved samo kazuvam deka e star i deka ni trebaat mladi i kvalitetni igraci. A sto se odnesuva do Nedved mnogu go postovam poradi toa sto ostana vo Juve minatata sezona i zatoa sto bese mnogu dobar igrac.

и оваа сезона остана...едноставно респект за него!

Naredna sezona sto posto Juventus ke go zeme Skudeto.Deka sekogas bil najak vo Italija a i posiroko.Posle Chelsea,najveke go sakam J U V E,

Сега со сампдорија.. мислам оти ке биде 1-2 за нас. барем со поббеда да завршиме оваа сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom