Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
denes kako prvo na siena ne i trebaa bodovi za opstanok i so nereseno se spasavase da ne ispadne prvpat denes vo mojot zivot igram moj tim na livce i me zaeba i se gledase deka im bese pustena na siena da tepaat...ali i da tepavme na nas ne ni trebaat bodovi i taka ideme vo liga na sampioni

Какви црни информации сакаш, не вервам дека некој го има гледано натпреварот. Сите се во ист термин плус Миљанското дерби беше сега. Никој не ги пренесваше Сиена. Евентуално ако има текстуален репорт на Трач.ком. прочитај. Поздрав.
Ја го глеав после првиот гол на Сиена опадна нашата мотивација и немаа зелба а игра...Сисоко ѕвериште како и секогаш владееше на средината...Каморанези немаше среќа а имаше многу добри продори и шанси пред гол се на се лошо игравме ако треба прашајте за некој играч како играл ке ви казам:helou:

pa se znaese deka nema da ima zelba juve za igra i za bodovi im ja pusti za posiguren plasman na tabelata. Sledna e katania a ? ke tepameeeeeeeeeeeee??

NESTO MI MIRISA DEKA I OVAA KE IM JA PUSTIME..NA NAS NE NI TREBA ZA NISTO A KATANIA SE BORI ZA OPSTANOK

pa neznam dali sme vo dobri ali neznam zaso imam custvo deka ovaa nula ke bide

Јас мислам дека чиста нула ќе биде оваа..

Се ќе се види на местото на случувањата...Ќе се разоткријаат мистериите...

или 0-0 или 2-1 за јуве мој тип..

Juventus-Live-Messenger-1.00.plsk.html

Инаку... можно е Амаури да заврши у Милан, а Џилардино да дојде во Јуве. Јувентус најверојатно не ги задоволуваат побарувањата на Амаури околу годишната плата, па затоа може да го избере Милан. Ако ова се случи, ќе бидам презадоволен. Секо по се изгледа е паметен. Палермо многу бараат за Амаури. 15 милиони плус 3 играчи... Од друга страна, Џила ќе блесне во Јуве ако дојде, запамтете ми зборовиве. Од мал е навивач на Јуве, евтино ќе кошта, сведски шампион е од изминатиот мондијал, има искуство во Лига на Шампиони... што друго може да посакаме...
Читам дека наводно и Ујфалуши се договорил со Јувентус да дојде на крајот од сезоната. И ова би било одлично ако се реализира. Одличен играч, за бес пари ќе дојде плус... Ми се свиѓа што земаат добри, искусни слободни играчи (Салихамиџич, Григера, Занети, Мелберг). Освен што не плаќаме за нивните услуги, нема разочарување доколку не се снајдат добро.
Сега ни треба уште одличен лев бек, еден или двајца средишни играчи и од светска класа еден централен бек по можност...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom