Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sho da kazam najsreken na svet!!!
kuti kako vleze toa!!
bravo bravo bravo samo napred !!
dupla kruna !!!

FC Juventus * * *

abe odamna imame 3 dzvezdi samo sega se ispolnuva formalnost. sega i liga na sampioni i neka zakutat site. pozdrav FORZA JUVENTUS PER SEMPRE

сеа да не зборам, ама малку алесандро да не го сопна визе? мислам да не се правиме на удрени...

Башка малку офсајд при центаршутот...

Ама кој ги е*е вердер, ми е ќеф шо пројдоа јуве искрено, шо поише италијани тоа поарно, и плус ве сакам во финале...

Сакам од нас да го кркате во ЛШ годинава...

Се гледаме во недела во 22:30ч негде....

Долфин, ајде сега да не претеруваме. Иди на мојот блог http://juventusmkd.blogspot.com/ и во постот за натпреварот имаш линк од каде можеш да го превземеш клипот. Офсајд не е бидејќи голманот веќе си интервенираше а за некаква сопка па не станува збор. Иначе, среќава почна накај вас да се врти, Замброта се повреди :(

Ај честито скудето Зеко...

Се глеаме на 17 мај во Париз, искрено се надевам...

Фала колега. Поштувам честитка (ретко се гледа по форумов). Се гледаме прво во Стоби па во Париз :)

Шосторе шлакање бе, Арсенал!!!!:bip:

Страм.:kez:

Леле како поштено игубија еј!!!!!!!!
Јас мислев дека ќе направат нешто бе,барем акција некоја-центар не поминаа,срамота!!!!
И црвените картони беа сосема оправдани-Анри ги поминуваше како мали деца,партали

Хехе, ме интересира што ќе кажете откако ќе го елиминираме Арсенал :)

Нема врска бе и да го елиминирате. Јас гледам како мизерно играте. Катанаџо не се игра со пет странци во одбраната. Сега ми се чини дека Капело ќе му ги пушти натпреварите Лион - Милан и Баерн - Милан играчите од Јувентус да видат како се игра одбрана, само од 40 метри шуткање на голо на Дида. Не е се во фаулирањето, не судат тука другарчињата на Јуве.:icon_lol:

Ама и ти не го тупи за Милан многу многу!!!Ко Милан гол да не примаат цела сезона,не заебавај,какви киксови праат и тие не се свесни!!!
На Арсенал одбраната беше за пример против Јувентус зашто Јуве центар не поминаа,а камо ли да помислат на шут

Прат киксој не велам не, зборот ми е дека со Баерн и Лион во гости изиграја како шо треба. Па ко ќе земиме предвид со каква крпена одбрана игра Милан, подобро и не можи да се очекува. Каладзе цела позиција смена и се прилагоди, со повредата на Кафу нема класичен десен бек, а да не зборвам па за староста. Милан далеку се од ланската одбрана, ама одиграа по зацртаното на двата натпревари во гости, противниците немаа ниту една шанса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom