Демир Хисар - сте го посетиле?

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување
Сто посто ја згершилт темата!!

Не знам многу за Демир Хисар, знам само дека за нова година било лудница :vozbud:

Божин Другарче, овде секој ден е ЛУДНИЦА!!!Хехе...ЛУД ЖИВОТ ВОДИМЕ АМА СЕПАК Still Number One!!!

Сум бил пред 5/6 месеци Демир Хисар на гости,али таму не ми се свиѓа што нема денски живот.Навечер о.к си е и порано сум бил во Дезодеа со другарчиња.Таму добар е кафичот ама музиката барем мене ме :violent1:
:toe::salut:

Сум бил пред 5/6 месеци Демир Хисар на гости,али таму не ми се свиѓа што нема денски живот.Навечер о.к си е и порано сум бил во Дезодеа со другарчиња.Таму добар е кафичот ама музиката барем мене ме :violent1:
:toe::salut:
Денски живот нема тоа е.. само во петок е ок.. во други денови само Thunder има по нешто..
За мизиката имаме сите различен вкус.. и мене не ми е убава музиката во дезодеја..

Само малку ќе се вмешам на претходните препукувања. Немојте Ви се молам каде сте виделе градоначалник да ги одредува платите, мислам на минималната плата. Па, тоа со закон да е одредено нема ефект :)

Демир Хисар сум слушнала да како не,ама не сум го посетила уште не сум за таму. Може ке го посетам еден ден мислам на градот:pos:

Демир Хисар сум слушнала да како не,ама не сум го посетила уште не сум за таму. Може ке го посетам еден ден мислам на градот:pos:
Слободно повели, ако сакаш ќе ти резервираме нема проблем:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom