Демир Хисар - сте го посетиле?

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување
Па кај и да сум ќе се вратам Демир Хисар..Тоа ми е врежано во срцето!!На овие улици сум ги правел крвој колениците, тука ми се случија најубавите работи во мојот живот, тука сум го поминал најубавото детство што можи да се посака!!Тука сум ги мерел секојдневно улиците во должина, и чувствувам како грутка во срцето позитивна ме грее дека онака мало место сите се знајме меѓусебно..Мал проблем во Д.Хисар како и во повеќето градови во Македонија е безпарицата, и се позачестената борба кој поубава кола ќе вози и слично..Сакам да кажам дека постојат и други работи во животот што можат да те направат среќен,ама нејсе..Сите треба да го најдеме во себе своето малечко детенце и тоа да не води..Зошто малите нешта го прават животот поубав и поинтересен, а големите те прават поалчен и со тоа и понечовек..Последниве два немили настани што се случија во нашето мало градче беа и уште се големи психолошки потреси за секој од нас..Некако депресивно делува цел Демир Хисар огорчен од тоа што се случуваше со два млади животи..Нека му е Исус на помош, и нивните души да си го најдат местото каде што заслужуваат, во Рајот!!Треба да извлечиме поука од окружувањето, па затоа ајде луѓе да не се делиме, и да не се навредуваме меѓусебно!!ПОЧИТ ДО СИТЕ!!Независно дали имате 11 години или 77..think about this

Среќна Нова Демир Хисарци, ако нема карања темава замира!!:vozbud:

Епа ај со среќа нека е новата, знам дека каснам али после долго време сега го отворам форумов. cheers

Mene kako pomal mi vikale deka tolku sum budala sto sum pecen za Demir Hisar :). Ne sum bil tamu no ako imam moznost bi otisol. Sakam da go vidam toa gradce:smir:

И како си поминавте за Василица.. Кој беше на оган кој во кафици..? Јас дома седев и учев.. излегов малку на оган и така..
Ме интересира како беше низ кафичи.. мака ми е што не појдов ама то е то..

И како си поминавте за Василица.. Кој беше на оган кој во кафици..? Јас дома седев и учев.. излегов малку на оган и така..
Ме интересира како беше низ кафичи.. мака ми е што не појдов ама то е то..

Другарче, ништо не си пропуштил..Василица е ден за по огнови, за кафичи има време!!!:vozbud:

Само тоа не, си имам лошо искуство со тоа :smeshko:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom