Демир Хисар - сте го посетиле?

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување
не не уште не сум за таму btw фала што се понуди да ми резервираш:pos:

Сум бил во Демир Хисар,Сопотница,Слепче,Суводол и да не ги бројам сите места.Нај убаво си поминав Слепче во манастирот и би препорачал секој да оди и да види што е рај.Има многу фини луѓе еден куп другарчиња имам од таму ај сега да не ги набројувам многу се ... поздрав до сите!!!

Сум бил во Демир Хисар,Сопотница,Слепче,Суводол и да не ги бројам сите места.Нај убаво си поминав Слепче во манастирот и би препорачал секој да оди и да види што е рај.Има многу фини луѓе еден куп другарчиња имам од таму ај сега да не ги набројувам многу се ... поздрав до сите!!!
Така е другарче, ама ти си посетил само мал дел од Демир Хисар, требало повеќе да прошеташ, има уште многу убавини да видиш. И сите не мислат дека сме будали, дека имало лудница,а не знаат дека во лудницата се собрани сите будали од другите градови.:toe:

Не сум бил во Демир Хисар, ама треба да одам.Btw има ли многу Албанци во градот???

Има само 2 до 3 куќи, другото е се Made in MACEDONIA:D Мислам Македонци:D

како демир хисар нема бе,и најчисто се зборува Македонскиот јазик.

фала на поздравот повели пак али овој пат носи друштво поголемо:smir:

denes pominav, ko odev krusevo... a slusam za nova godina ludnica vi bilo, a? :pos2:

Како не сум бил бе, од таму ми е потеклото по татко :baeh:

ne sum bila a i da kazam deka do pred nekoj den neznaev kaj se naoga :kesa::kesa::kesa: a inaku iam drugarka od tamu pa planiram da trknam da vidam so mestence e :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom