Вашата баба...

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Сите баби се циркус. Еве мојава пример,и викам: Бабо,дај ми го далинското... и она:Што??? јас:Далинското да ми го подадеш. Она:Што да направам??? Јас: Далинското бабо да ми го подадеш,далинското!!!! Она:не те слушам. И викам:мамата у п**** да ти ја ****. Она:Ааааа ти мене ке ме пцуеш срам да ти е...
Дајте пишете некоја ваша интересна случка...

[Едитирано од модератор: пцовки]

Аааа.. како не ти е срам да ја пцуеш баба ти :) ја никогаш тоа не би го напрајл.

Мојта баба секој 3-4 ден ме тера да одам на доктор да и препишувам апчиња жената ко за појадок ги пие :)

Баба ми е закон бе...коа ме дозна дека пушам,не му кажа на никој.Дури и за апчињата не ме кажуеше едно време...:pos2:
Углавно,жената е супер,ми праи најубаи јадења на свет и...ја сакам бе....:pipi:

Каква баба-мртва баба :icon_lol:
Јас си немам баба!:pipi:

Ми прави убави јадења, средува мои нереди :)

- и си ја сакам :pipi:

Ме нервира пошто се меша во мој работи. Инаку ок е.

А бабата на другарка ми е најзакон. Еднаш праевме муабет за дечковци пред неа, и таа ни вика: Бабе, шо ќе ги менвате дечковците, сите се исти, само техниката е различна. :pos2:

Имам две баби и и двете си ги сакам. Не ми се мешаат нешто многу во животот, во смисол да ми чуваат тајни, да ме кажуваат дома што и како правам, пошто и не ги ни гледам нешто многу т.е. им идам на гости најмногу два-три пати годишно, поради што често ми приговараат.
Сам ме лути тоа што сакаат понекогаш да дознаат нешто повеќе од тоа што треба да го знаат.

И јас имам две баби и двете во одлична состојба. И двете ги сакам најмногу, И двете ги знаат сите тајни, и двете се полиглоти (се метнале на мене :pos:).

Имам две баби, најзакон се. Едната е тука за муабет, другата е махер во кујна.
МЛогу си ги сакам:pipi:

Имам две баби ама исто ко да немам - што ке ми се кога доагаат на гости само кога им е родеден на некој од моите или за празници (или ако им требаат пари за на одмор)

како и да е многу ги мразам затоа што ме тераат да јадам.:toe:

И јас имам две. Едната живее со нас.
Ама не сум нешто посебно блиска, кога бев помала често се каравме зашто таа ме гледаше моите кога беа излезени или беа на работа.
Другата ја посетувам во месецот 2-3 пати и онака вообичаени муабети.
Стари луѓе...

Си ги сакам двете баби, но и двете ги гледам по 4-5 пати месечно...и кога одам кај нив и двете ми одат по кејфот
Инаку едната прави неверојатно убави јадења:)

Многу си ја сакам баба ми, ги обожавам нејзините јадења, ммм, нешто најубаво на свет:helou: , секогаш расположена за муабет, кафе, ама многу ми е смешно што несесер го вика есесер:pos2: ама тоа е мојата баба:helou:

Баба што живееше кај мене, беше циркузи. Пошто не слушаше и не гледаше многу јас често пати ќе си дојдам од школо ќе и кажам бабо јас си дојдов она ниту ме слуша, ниту ме гледа дека сум дошла и после ми вика па што не ми кажа дека си дошла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom