Какви жени сакате во ваша близина?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Koja piperka e vistinska za ajvarot :D

• Tip 1.

Гласови: 0 0,0%
  • Tip 2.

Гласови: 10 38,5%
  • Tip 3.

Гласови: 9 34,6%
  • Tip 4.

Гласови: 7 26,9%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ме сфати погрешно, не мислев на тоа, нормално дека може да биде и тоа и тоа, ама тој кажа дека само сака да е убава, ништо повеќе.

Јас сакам и да е паметна, добра, богата, ама едноставно мора да е уба. На се друго можи да се поработи и да се прогледа низ прсти.

Ако е грда, нема никакви шанси.

Сега вака,според мене многу се слатки кога се прават срамежливи,оставаат впечаток кога се весели и зборлести и на крај ме освојува кога го лепи у фаца за што и да е,а сите мислеле е види ја оваа некако многу е мутава а на крај испаѓа дека они се помутави ииихххххххххххххх

Да не се растргнуваме со поделби,па не сме до толку комплицирани:wink: Овде може да се продолжи

со кои што може нормално да се разговара

Да не се растргнуваме со поделби,па не сме до толку комплицирани:wink: Овде може да се продолжи
Па не али некогаш знаете да бидете уффффф знаете да извадите чоек од такт тоа е нешто не видено,али во глобала сте ок :wink:

Па не али некогаш знаете да бидете уффффф знаете да извадите чоек од такт тоа е нешто не видено,али во глобала сте ок :wink:

Ни со нас ни без нас,нели:pipi:
Затоа е темава,да си изберете своја комбинација и да настојувате да ја добиете во реалноста.
Но пазете што посакувате,може да ви се исполни :wink:

Истриени бе :pos: добар е зборот :smir:...мислев меѓу 2 и 3 ама сепак сум за тријачките :pos:

Definitivno sum vo br.2 ako veke moram da se odlucam ama znaete kako vikaat maz saka zenata da mu bide domakinka vo kujna, civilizirana vo javnost a k**va vo krevet!

Ни со нас ни без нас,нели:pipi:
Затоа е темава,да си изберете своја комбинација и да настојувате да ја добиете во реалноста.
Но пазете што посакувате,може да ви се исполни :wink:

...bash takva posakuvam jas, da mi se ispolni...ustvari ja da ja ispolnam kompletno...

Па за девојка, нешто измеѓу паметњаковиќ и лудача :vozbud:

За другарки, откачени другарки нормално! Што се забавни, секогаш расположени за дружба и лудории :)

Лудачки бе лудачки :vozbud:

Па, јас си се пронајдов меѓу лудачите (лошо звучи), и покрај мене сакам лудачи, дури и полуди од мене, лудачи во правата смисла на зборот.
Не сакам во друштво девојки што глумат фини, од "добрите".

Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.Не откажуваат за забава,за одмори,за журки,би направиле Се,но никој да не види.

...одберете еден тим да направиме дуел

Горе-доле ваква сум јас. Официјално влегувам во тим ~Истриени~ :) (Освен што ме сакаат професорките :pipi:)

Леле, јас неможам целосно да си се идентификувам со ниедна од групиве... Сегде ме има :nesum:

Ај да речеме дека сум најблиска до оние „истриените“, ама ме сакаат и професорите, секогаш имам што да прашам и што да кажам општо во животов :pipi: И хуманитарка сум и културна (мана од раѓање, вечен поборник на бон тон)...
Од друга страна секогаш во средиште на настани и проблеми... Премногу толерантна... Знам да преминувам граници :kesa: без екстреми нели... Нема шанси да ти биде досадно околу мене и нормално со голем круг на пријатели...
И од фриковиве да го издвојам тоа одлична другарка и ЦЕЛОСНА доверба... :pipi:

Е ај сега фати ми го крајот... Хмм... а јас ваљда сакам нешто помеѓу фрикови и лудачи :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom