Какви жени сакате во ваша близина?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Koja piperka e vistinska za ajvarot :D

• Tip 1.

Гласови: 0 0,0%
  • Tip 2.

Гласови: 10 38,5%
  • Tip 3.

Гласови: 9 34,6%
  • Tip 4.

Гласови: 7 26,9%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Pristojno da izgledaat vo sekoj sluchaj, pa da znaat i muabet da napraat neli.... poso od misirki mi se gadi(bukvalno)!

Паметњаковиќ
Оваа група на жени,поголемиот дел од животот го поминале во прва клупа.Тоа се девојки кој сите професори ги обожаваат,кој секогаш имаат што да прашаат,што да кажат.Претежно се хуманитарки,сакаат да се дружат со сите,но незнаат на кој начин,освен со она што го научиле од книга.Сакаат да ја поминат вечерта на кафе,дискотеките се прегласни за нив но можат некогаш да се опуштат после првата голтка водка и да се забавуваат на нивен посебен начин,но тоа се ретки моменти.

Мислам дека овде би се ставила. Се пронаоѓам во многу работи.
Што знам, порано ќе речев дека се срамам да сум во оваа група, но повеќе немам такво некое тупо чувство.
Си излагам, си се забавувам на мој начин и точно е дека дремам по кафиња и кафичи, а не сум некој голем љубител на дискотеки. Но, сакам да отидам нормално и во дискотека, не сум премногу анти - диско тип. Во школо бев претежно мирна, иако си имав и јас мои *одлепување на жички* моменти.
Не бев баш љубимица на професорите, ама имав коректен однос.
Дека не знам на кој начин освен од книга да се дружам исто така е неточно, барем со оние кои ми се блиски. Постапувам онака како што се осеќам во моментот, иако некој што ме запознал брзо, може и таков заклучок да донесе (тоа со книгите.:)),ама коа ќе ме запознае подобро ќе види дека греши.:)

Покрај мене имам секаков вид на другарки, ама најголемиот дел од нив припаѓаат во групата истриени.

Мирни,паметни,културни,слатки,секоја мајка за снаа ги посакува:)

Јес,ова значи дека свекрвата ќе ме сака.:pipi::pos:

Вакви Жени ...

Жени со изграден став за себе и за своите вредности.
Жени со разиграна интелигенција и прочитана некоја книга плус.
Жени со интересно хоби
Жени со Македонско чувство или Жени од друга религија и нација
Жени со слободен дух на изразување
Жени со помалку ТАБУ теми во нивниот живот и разговор
Жени кои знаат да уживаат во долга прошетка и шаренолик разговор
Жени кои не замараат со нивните другарки...премногу
Жени кои нон-стоп нешто зборат и размислуваат а притоа имаат интересни и смешни гестикулации во обидот да го објаснат тоа што го кажуваат
Жени кои не гледаат малограѓански на околината и луѓето
Жени кои се искрени во нивните размислувања
Жени кои не те тестираат со глупави прашања
Жени кои се со природен шарм и карактерсистичен лик во позитивна смисла

Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.
дефинитивно ова.Никогаш не ме сакале професорите, а и не сум одела далеку од границите.На прв поглед можеби би била и девојак што ја сака свекрвата, но таква само пред свекрвата.:pos::pos::pos:
Кај мене има само црно и бело.Или ги сакам или не ги сакам.Или ги нервирам или ме сакаат.Со тоа сум се помирила одамна и во ред е.Никој не е совршен, не ни сакам да бидам.И да дефинитивно сум секогаш во срцето на сите проблеми, затоа што мене секогаш нешто ми фали и не ми е како што треба,па се бунам.Многу сум гласна и можеби претерано комуникативна.
Инаку сакам другарки кои би биле како мене, би ги прифатила и истриените но несакам притајување.Оние првите не би ги трпела зашто несакам некој цело време да ми соли памет и да држи се под конец.Фриковите ми се премногу фриков и ми се доволни за одредено време само.

Хеххе.. нарци :helou:

Шала, него штета што анкетава е затворена.

Јас би направил една компилација од се по нешто..освен фрикнатите :

Паметњаковиќ
Претежно се хуманитарки,сакаат да се дружат со сите,но незнаат на кој начин,освен со она што го научиле од книга.Сакаат да ја поминат вечерта на кафе,дискотеките се прегласни за нив но можат некогаш да се опуштат после првата голтка водка и да се забавуваат на нивен посебен начин,но тоа се ретки моменти.Мирни,паметни,културни,слатки,секоја мајка за снаа ги посакува:)

Истриени
Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.

Лудачи
За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.

Пред се природно шармантни девојки, отворени,забавни,откачени,лесно пристапни, спонтани и паметни.

Ехх морав да го искористам и совршениот пост на Солун пријателчето, ме мрзеше да сотавувам листа искрено а ми заврши перфектна работа :helou:

Жени со изграден став за себе и за своите вредности.
Жени со разиграна интелигенција и прочитана некоја книга плус.
Жени со интересно хоби
Жени со Македонско чувство или Жени од друга религија и нација
Жени со слободен дух на изразување
Жени со помалку ТАБУ теми во нивниот живот и разговор
Жени кои знаат да уживаат во долга прошетка и шаренолик разговор
Жени кои не замараат со нивните другарки...премногу
Жени кои нон-стоп нешто зборат и размислуваат а притоа имаат интересни и смешни гестикулации во обидот да го објаснат тоа што го кажуваат
Жени кои не гледаат малограѓански на околината и луѓето
Жени кои се искрени во нивните размислувања

Жени кои не те тестираат со глупави прашања
Жени кои се со природен шарм и карактерсистичен лик во позитивна смисла

Следен пат дај да се договориме еден да постира во име на двајцата :)

Подебели во зима, да топлат.
Слабички во лето, да ги шетам пред луѓе, да се прчам.

Лелеј и ја испаднаф лудача според категорииве:pos:
Највеќе ме има таму, а седеф у прва клупа секогаш, и со сите професорки теравме муабет за шминки и накит:pos:

Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.

Е ова сум дефинитивно јас.Од А до Ш - лудача :pos: . На сето ова уште би додала: Секогаш седам во прва клупа и никој од професорите не ме сака нити пак јас ги сакам. Сакам да читам, сакам да се образувам, но не се раководам по тоа. За мене е искуството пред се, не испуштам прилика, се што ми дава животот земам (било добро било лошо битно да се проба). Свекрвата можеби навидум би ме сакала или барем додека не ме запознае :pos:...

Иначем опкружена сум исто така со лудачи и супер се чувствувам во нивно друштво. Кон претставничките на сите други групи би можела да сум а и сум толерантна освен со оние последните т.н. фрикови. Најодвратна група ми се и воопшто не ги поднесувам затоа што сум имала искуство со такви (:smir: а сите кои ќе се пронајдат во оваа група на фрикови ве молам не се навредувајте, не мора да значи дека важи и за вас). Толку!

leandra напиша:
Лудачи
Леле цел живот милсев дека сум девојка на место,а ја уствари да сум ти била лудача :pos2:
Многу се пронаоѓам во лудачите,ама имам и некоја жичка и во истриените.:)

А да и ова важи за мене:)
The Goddess напиша:
Иначем опкружена сум исто така со лудачи и супер се чувствувам во нивно друштво.

Многу зборлести.

ме релаксираат.

Леле јас лудача сум
Лудачи
Инаку имам поголем круг на непријатели од што на пријатели(барем јас така мислам) кои ги обожавам,секогаш успеваат да ме насмеат лесно и едноставно-со нивното постоење.Најчесто се од категоријата Фрикови,но може да бидат и фрикови со комбинација на Истриени.Мило ми е што ги немам во друштво,а не ми е мило што имав,особено за мешавината од фрикови и истриени.

Во мое друштво имам лудачи со додатоци на паметњаковиќи,дека сакам да бидам опкружена со најслични на мене,дека ептен се сакам себеси и сум голема егоистка и нарцис :angel: .Се зезам,не сакам скроз исти ко мене,пошто станува досадно така,ама не сакам и скроз различни,ме нервираат такви,ќе се изнамуабетам ама и ќе се испокарам.

Абе баш сте кул, сите до една лудачки испаднавте.. ко она со темана.. “курви во кревет“
mysmilie_2148.gif

Давај, слушај, биди верна и не го тапи..четири правила за девојките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom