Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паметњаковиќ
Оваа група на жени,поголемиот дел од животот го поминале во прва клупа.Тоа се девојки кој сите професори ги обожаваат,кој секогаш имаат што да прашаат,што да кажат.Претежно се хуманитарки,сакаат да се дружат со сите,но незнаат на кој начин,освен со она што го научиле од книга.Сакаат да ја поминат вечерта на кафе,дискотеките се прегласни за нив но можат некогаш да се опуштат после првата голтка водка и да се забавуваат на нивен посебен начин,но тоа се ретки моменти.
Мирни,паметни,културни,слатки,секоја мајка за снаа ги посакува![]()
дефинитивно ова.Никогаш не ме сакале професорите, а и не сум одела далеку од границите.На прв поглед можеби би била и девојак што ја сака свекрвата, но таква само пред свекрвата.Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.
Жени со изграден став за себе и за своите вредности.
Жени со разиграна интелигенција и прочитана некоја книга плус.
Жени со интересно хоби
Жени со Македонско чувство или Жени од друга религија и нација
Жени со слободен дух на изразување
Жени со помалку ТАБУ теми во нивниот живот и разговор
Жени кои знаат да уживаат во долга прошетка и шаренолик разговор
Жени кои не замараат со нивните другарки...премногу
Жени кои нон-стоп нешто зборат и размислуваат а притоа имаат интересни и смешни гестикулации во обидот да го објаснат тоа што го кажуваат
Жени кои не гледаат малограѓански на околината и луѓето
Жени кои се искрени во нивните размислувања
Жени кои не те тестираат со глупави прашања
Жени кои се со природен шарм и карактерсистичен лик во позитивна смисла
Подебели во зима, да топлат.
Слабички во лето, да ги шетам пред луѓе, да се прчам.
Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.
Леле цел живот милсев дека сум девојка на место,а ја уствари да сум ти била лудача :pos2:leandra напиша:Лудачи
The Goddess напиша:Иначем опкружена сум исто така со лудачи и супер се чувствувам во нивно друштво.
Инаку имам поголем круг на непријатели од што на пријатели(барем јас така мислам) кои ги обожавам,секогаш успеваат да ме насмеат лесно и едноставно-со нивното постоење.Најчесто се од категоријата Фрикови,но може да бидат и фрикови со комбинација на Истриени.Мило ми е што ги немам во друштво,а не ми е мило што имав,особено за мешавината од фрикови и истриени.Лудачи