Какви жени сакате во ваша близина?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Koja piperka e vistinska za ajvarot :D

• Tip 1.

Гласови: 0 0,0%
  • Tip 2.

Гласови: 10 38,5%
  • Tip 3.

Гласови: 9 34,6%
  • Tip 4.

Гласови: 7 26,9%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Паметњаковиќ
Оваа група на жени,поголемиот дел од животот го поминале во прва клупа.Тоа се девојки кој сите професори ги обожаваат,кој секогаш имаат што да прашаат,што да кажат.Претежно се хуманитарки,сакаат да се дружат со сите,но незнаат на кој начин,освен со она што го научиле од книга.Сакаат да ја поминат вечерта на кафе,дискотеките се прегласни за нив но можат некогаш да се опуштат после првата голтка водка и да се забавуваат на нивен посебен начин,но тоа се ретки моменти.Мирни,паметни,културни,слатки,секоја мајка за снаа ги посакува:)

Па вакви... Каков си со такви ке се дружиш тоа е :)

Паметњаковичи... Па искрено, не знам. Сум прошла сВе од прва до последна клупа. Претежно прва де. :icon_lol: Го сакам школото, сакам да учам, но "она од книгата" никогаш, ама никогаш не ми било доволно. Напротив, секогаш барам уште. Тука се препознавам, добар дел од овие карактеристики ги поседувам, освен тоа дека ме сакале професорите. Имало такви кои просто ме обожавале, ама на прсти се бројат. Поголемиот дел од нив не ме поднесуваа. Пример информатика, пошто толку одбивност покажував кон тој предмет и водев инает до максимум, закачив кец (се намачив додека го средив, нормално). :pos: До ден денес на улица добар ден кога ќе речам ме погледнува како да ќе ме убие. :pos:
Дем ит, не сум сосема у оваа група. А толку сакав. :pos:

Инаку, сум мешавина од паметњакович, лудача и фрик. Она "прави се`, но никој да не види"... Е глупаво. Имам проблем со авторитет, но не правам што сакам и кај сакам. Најчесто сум силна на зборови, ама се случило да ми пукне филм па да направам проблем. Не сум била дел од општа туча, ниту кај педагог во канцеларија, за другарството е точно, збор нема, и да, радо би вразумила пар луѓе со шамар. :pos:
Даље, измеѓу лудача и паметњакович... А ептен ако морам да решам... Лудача сум. :pipi:

За другарка... Иста сакам. Лудача/паметњакович комбинација. :vozbud:

Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.Не откажуваат за забава,за одмори,за журки,би направиле Се,но никој да не види.

Што да кажам, во секоја реченица се гледам, таа сум. Другите не ми одговараат пошто не ме обожаваа професорите, не седев во прва клупа, туку у втора:pos:, си имам граница за се и не ја пречекорувам, добро де се дешава:kesa:. Во фрик ама ич не се најдов.
За другарки сакам слични на мене, значи оваа група, може и паметњаковиќ да биде:helou::wink:

edit
Делот со цитатот е избришан,да не придаваме значења на оф муабети,а за тоа што после опомена за темава продолжи со коментари беспотребни свиден само ќе ја чита темава leandra

Yes madam!:salut::icon_lol:
Чим е така тогаш најмногу се поистоветувам со категоријата лудачи(damn, ова не звучи ок:icon_frow):icon_razz
А покрај себе за провод сакам фрикови, а за пријателство паметњаковичи:pipi:

Да не се чуствуваш осамена во тимов:vozbud:
Да,јас се наоѓам во групата на лудачи.Најдобрата другарка ми е од групата фрик,а останатите се лудачи.Значи најдобро се чуствувам во нивно присуство,а најнезгодно со паметњаковиќ,додека од истриени имам најголем број на непријатели(за ова подоцна во дуелот:) )
Причините зошто,што и како ќе ги образложам подоцна.

Во сите групи мислам на интелегенти суштества,кој знаат да направат муабет и на висок стил;)

Паметњаковиќ
Оваа група на жени,поголемиот дел од животот го поминале во прва клупа.Тоа се девојки кој сите професори ги обожаваат,кој секогаш имаат што да прашаат,што да кажат.Претежно се хуманитарки,сакаат да се дружат со сите,но незнаат на кој начин,освен со она што го научиле од книга.Сакаат да ја поминат вечерта на кафе,дискотеките се прегласни за нив но можат некогаш да се опуштат после првата голтка водка и да се забавуваат на нивен посебен начин,но тоа се ретки моменти.Мирни,паметни,културни,слатки,секоја мајка за снаа ги посакува:)
Најмногу карактеристики имам од паметњакович групата. Јебига, не сум јас крива што паметна ме родиле.:icon_lol:
Шала на страна, сум била омилена кај професорите (заради манирите :pipi:), секогаш сум имала што да кажам и докажам.
Хуманитарка-само кога се работи за кучиња и стари луѓе.

Штознам, јас би одбрала токму иста ваква другарка. Не сакам луѓе што буквално зависат од луди проводи и авантури, а не знаат да сврзат два реда асален муабет.

Фрикови
Овие се екстремните девојки.Ниту една мајка не би ги посакала за во куќа.Не знаат за граници,прават буквално што сакаат и каде сакаат.Не почитуваат авторитет,мислат дека можат да ги вразумат останатите со по некоја шамара,секогаш се причини за конфликт.Во суштина се одлични другарки,прават се за оние што ги сакаат,може да се има целосна доверба во нив.Лошата репутација што ќе ја стекнат,сакаат да ја одржат и никогаш не се срамат од тоа.Најчесто можат да се сретнат кај педагог во канцеларија или во некоја општа туча:)
Оваа група на жени е најлошата варијанта да ти биде пријателка...зошто како шо кажа лошата репутација автомацки влијае и на околината.
Прво секогаш користат лош парфем:)друго имиџ еднаков на нула
Шо може таа да направи за тебе?ништо...фрик девојки-демоде девојки

Ај штом мора да се одбере еден тип...

leandra напиша:
Каков тип на девојки посакувате до себе за другарки?
Девојки,во која група влегувате?

лудача (навистина лошо звучи зборов бе:icon_lol: )

Може да почнам со дообјаснување на темава:pipi:

leandra напиша:
Што е она што ве нервира кај одредена група,што неможете да го поднесете,а што е она што го обожавате кај други?

Да бидам искрена,од сите типови претходно набројани,неможам да ги поднесам карактеристиките на "истриени".Тоа се девојки кој не го прават она што го сакаат,ограничени во движење и размислување,целиот живот под опасност да не направат екцес во јавност.Сета онаа желба да направат што ќе посакаат во моментот ја потиснуваат или настојуваат да ја остварат зад затворени врати.
Со еден збор јас ги сметам за лицемерки и тоа од најлош вид,лицемерки пред самите себе си,а после и пред другите.Она што ме замисли е што повеќето машки ја одбраа оваа група поведени дека они работат се до граница,но делот Се работат зад граница го замижуваат.
Зошто барате кукли до себе,се плашите да не ја изгубите контролата врз останатите(лудачи,фрикови)?Зошто главната варијанта ви е мирно,повлечено девојче,а од друга страна сакате да е девојка што се нашла во секоја ситуација.За да може да ви каже што поминала треба прво да искуси,а не да и раскажуваат:wink:

Девојките од групата паметњакович се премногу мирни и неможам да се најдам на иста бранова должина со нив.Ги почитувам бидејќи го живеат животот на свој начин(за мене несфатлив) и не сакаат експерименти,се чуствуваат добро во своја кожа.

Лудачите да не ги фалам,се знае:wink: поминале многу,виделе и пробале,кажуваат од сопствено искуство,отворени и пред Се директни.

Делот со "знаат да бидат најдобри другарки" за фриковите го потенцирав,а зборот другарство немора да го објаснувам од кои компоненти е составено:)

leandra напиша:
Ајде малку да се групираме,да видиме какви жени преовладуваат на форумов,кој не мрази и зошто не не сакаат свекрвите

Зошто бе свекрвите не не сакаат?Се плашат да не им го расипеме синчето или ...?

Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.Не откажуваат за забава,за одмори,за журки,би направиле Се,но никој да не види.
Иако имам примеси од сите типови, на пример секогаш седам во прва кулпа и професорите многу ме сакаат, најмногу се пронаоѓам тука некаде, т.е. тука ме најде личност која најдобро ме познава, така да ...
Фрикови
Овие се екстремните девојки.Ниту една мајка не би ги посакала за во куќа.Не знаат за граници,прават буквално што сакаат и каде сакаат.Не почитуваат авторитет,мислат дека можат да ги вразумат останатите со по некоја шамара,секогаш се причини за конфликт.Во суштина се одлични другарки,прават се за оние што ги сакаат,може да се има целосна доверба во нив.Лошата репутација што ќе ја стекнат,сакаат да ја одржат и никогаш не се срамат од тоа.Најчесто можат да се сретнат кај педагог во канцеларија или во некоја општа туча:)
Сакам ваков тип на девојки во моја близина, едноставно прекрасни се.
Да имаш некој покрај тебе кој не знае за контрола и граници понекогаш знае да биде навистина добра работа.
Дел од пријателките кои ги имам ... можат слободно да се најдат во оваа група.

Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.
Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.
Фрикови
Во суштина се одлични другарки,прават се за оние што ги сакаат,може да се има целосна доверба во нив.
Ги имам овие особини и бидејќи е во целост онаа на лудача би рекла дека спаѓам во лудачи.
Е сега во врска со она лицемерието сакав да прозујам нешто :). Не сум лицемерна и не сакам некој до мене да е таков но поштовам што постигнуваат тоа што го сакаат најчесто

луди одлепени :) расположени за комуникација...

Истриени

ова е дефинитивно тоа што го посакувам кај една девојка ...

......... a jas kaj drugarka ....... :)zatoa sto ke bide slicen karakter kako mene........:pos2:

Postojat nekolku tipa na devojki...
1. Sramezlivi, koi vo pogolemo drustvo povekje molcat i se smeskaat, se smeat samo vo hor i na licni prasanja odgovaraat a ne gi ni slusas... ona e mirna, naivna i nikad ne bi pomislila da zbori za intima u drustvo ... i mozes da ja motkas kako spageta okolu viluska... :)

2. Veseli, otkaceni, zborlseti... ne se sramat od prirodata i treskaat zeleni za da se smeat site... gi prasuvas edno ti odgovaraat za 3, i ako ja prasas nesto intimno ona uvek sve ti kazue u faca, ja mislis glupa , a ona ke ti vrze masna naopaku ne si ni primetil... i na kraj se pravi deka ne i se svigjas, a ustvari posle nekoj den ete ve za raka :)

3. Isti kako prvite ali si se zaebal ako mislis deka e smotana...

4. Isti kako vtorite ali, premnogu iskrena i sve si kazue, i sto treba i sto ne treba... i ti veruva kako u bog

i sea? koja e najbolja?

ej, ama nemoj sea tip 400 :D... ili od moeto brasno :D

Сите, се додека има љубов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom