Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
SNOWHITE напиша:
Јас ја имам т.е. можам да ја најдам,не сум сигурна,ама мислам дека е првиот дел,јас ја имам играно одамна јака е играта.

Дали може некој да ми каже дали кога ќе се инсталира емулаторот треба и крак. Немам работено со емулатори и затоа не знам,симнав еден за PS2, ама дали ќе ми треба и крак?
Фала однапред
Доколку се работи за бесплатен емулатор, тогаш не, не ти треба. Ама, ако не е бесплатен софтверот, тогаш или ќе си издвоиш неколку долари, или ќе си симнеш крак. :smir:

ОК,еве да речиме не ми треба крак, го симнав емулаторот PCSX2 0.9.2 и сега пробувам никако не можам да пуштам игра, ми вика unable to load bios,симнав уште едно фајлче го пикнав во фолдерот биос,па ми бара некој плагин,симнав и то,па нешто CDVD плагин и тоа го најдов и пак не сака и пак не сака. Луѓе помагајте ако можете и ако знаете, оти 2 дена се избудалив.:zid:

vaka sea, kazi mi od kade si go simnal emulatorot , mozebi ce mozem da ti pomognem zosto imam iskustvo so toa

Shorty напиша:
vaka sea, kazi mi od kade si go simnal emulatorot , mozebi ce mozem da ti pomognem zosto imam iskustvo so toa

Емулаторот го симнав од [SIZE=-1]www.emulator-zone.com, го симнав тој со најголем рејтинг. Ај pls помогни ми ако можиш, важно ми е ептен.[/SIZE]

vaka sea: za sto ti treba emulator? za ps2 ili ps1 ?

Dali procita vo opisot deka ne raboti so originalnite komercijalni igri ?

Moze problemot i do igrata da bide

Ама има листа на игри кој ги подржува и овие игри кои ги пробував ги има во листата и пак не играат плус пробав повеќе игри и ниедна не сака да игра. Ако можеш да ми помогнеш дали треба уште нешто да симнам кажи.

Или дали треба некој фајл некаде да го ископирам во некој фолдер или....

Еј Shorty дали ти имаш некој емулатор кој го имаш проверено и работи, па да ми го пратиш некако или да ми кажиш од каде да го симнам PLEASE!!???

Абе подолго време не ја бев играл Fifa Maneger 07 и вчера ме фати нешто меракот и седнав ја играв околу 4саати и ја исклучив нели сичко нормално ја снимив прво и вечерта да ја уклучам повторно ке се уклучи и ке излезе таа рекламата на EA SPORTS ке заврши и одма право сичко е црно и комп. се врака на десктопо.А и порано сум ја играл немаше никакви проблеми.
Знае ли некој што е проб да ми помогне???

Vaka. Zemav SONY 2 od edno dete koe mi go sitka za 5.000 den.Mi go dade prvo onaka na test period tri dena i utre treba da odlucam dali ke go vrakam ili ne.Inace SONY-vo e full, ima se, cip,dva joystika,memoriska kartica i sve drugo. Mi dade i nekoi igri negovi da gi probam, mada stari se ama nema veze. Igrav so igrav i resiv od eden drugar da zeam nekoi igrici da gi probam ama fintata so ovie neke da gi pusti. Stvarno neam pojma so e. Ako moze da mi kazete so pobrgu za da znam dali da go vrakam ili ne.

Snake1 напиша:
Vaka. Zemav SONY 2 od edno dete koe mi go sitka za 5.000 den.Mi go dade prvo onaka na test period tri dena i utre treba da odlucam dali ke go vrakam ili ne.Inace SONY-vo e full, ima se, cip,dva joystika,memoriska kartica i sve drugo. Mi dade i nekoi igri negovi da gi probam, mada stari se ama nema veze. Igrav so igrav i resiv od eden drugar da zeam nekoi igrici da gi probam ama fintata so ovie neke da gi pusti. Stvarno neam pojma so e. Ako moze da mi kazete so pobrgu za da znam dali da go vrakam ili ne.

vidi slucajno da ne ti se izorani diskovite ili eventualno do laserot da ima prasina fateno ili pa mozebi e veke istrosen. A patem kolku e ps2 na novo?

DA, do laserot bilo ama nisto nemozam da go napravam. Mu se javiv na drugarceto i mi vika deka mu bil zeznat i mi vika ke go odnesel na popravka, Mu vikam brat, zadrzisi go ne mi treba. Fala bogu so mi go dae na test period inace...otidoa 5.000. Inace ps2 na novo e 11.000 so se chip.

А кај се продаваат чипувани? Пратете преку ПП

abe jas da ve prasam nesto
ja imav instalirano edna igra i izleze prodolzenie .
go zemav ama se ukluci autoplay i stegna install ama mi pisuvase dali sakas da ja isklucis igrava ja no pak isto pa pak i ne mozese zosto znaes nekoj ????

Тоа ваљда било expansion pack и за да ја играш таа треба да ја имаш и оригиналот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom