Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
It's my life ке ти пишам по пп од каде можеш нов крак да симнеш

Vaka sea:
Znaci, koa ke stais PATCH, ti ustvari i prais UPDATE na igrata!
Primer, ako verzijata na igrata e 1.0, ti so patchot ke ja naprais da bide 1.3! I normalno deka crackot sto ti e u CDto nema da ti faka, poso toj e namenet za 1.0! Taka da, ke si najdes krak za istata igra, ama za verzijata na patchot!

Jasno e sea?

Барам игра...

Баран некоја игрица со скокање ако можит фрст персон да е!Значи само да се скокат без пуканје.Несто како кантер без орузја да е.Не мора линк само име може!

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Vaka sea:
Znaci, koa ke stais PATCH, ti ustvari i prais UPDATE na igrata!
Primer, ako verzijata na igrata e 1.0, ti so patchot ke ja naprais da bide 1.3! I normalno deka crackot sto ti e u CDto nema da ti faka, poso toj e namenet za 1.0! Taka da, ke si najdes krak za istata igra, ama za verzijata na patchot!

Jasno e sea?

.. како да ти го кажам ова?
Еве вака: Ај престани да воскреснуваш теми од пред неколку месеци (конкретно последниот пост на темава е од август 2006).

Baram edna malku stara igra nigde ne mozam da ja otkopam- MDK prviot del se otepav od baranje nikade ne ja najdov po prodavnicite Soundtrackot pobrzo ke go najdes otkolku igrata

bad_boy напиша:
Баран некоја игрица со скокање ако можит фрст персон да е!Значи само да се скокат без пуканје.Несто како кантер без орузја да е.Не мора линк само име може!

Bez pukanje? Pa ne znam, probaj avantura nekoja na primer od serijalite Myst ili Uru. Mislam tamu imase skokanje, ne sum siguren. A i ne sum siguren dali bea 1st ili 3rd person,

bad_boy напиша:
Aj be ka\ete nekoja igrica so skokanje!

Земи бе супер марио, сега 2Д е ама најважно со скокање е :pos2:

Или земи некоја од Indiana Jones во нив имат слабо пукање, повеќе има мислење и скокање...

Saladin напиша:
Baram edna malku stara igra nigde ne mozam da ja otkopam- MDK prviot del se otepav od baranje nikade ne ja najdov po prodavnicite Soundtrackot pobrzo ke go najdes otkolku igrata
кажи го цело име од играта ако сакаш, па ќе се потрудам да ја најдам. :)

ZIKS напиша:
кажи го цело име од играта ако сакаш, па ќе се потрудам да ја најдам. :)

MDK (murder death kill) 3D igra so eden robot koj kine drugi roboti lici na pterodaktil

mi treba crack za igrata cronikal of riddick ,, taka nesto bese nemi e pri raka cdto .barav na google nikako da se simne ili ke se simne sosema nesto drugo aj pomos

bad_boy напиша:

Ја имаш играно Prince of Persia......
кој било дел

Обавезно да ги играш сите 3 дела од Prince Of Persia ama po ovoj redosled, ako sakas da ja svatis asalno prikaznata:

1) POP: The Sands Of Time;
2) POP: Worrior Within;
3) POP: The Two Thrones.

POP серијалов е ЕПТЕН добар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom