Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-={K-O-R-U-N}=- напиша:Vaka sea:
Znaci, koa ke stais PATCH, ti ustvari i prais UPDATE na igrata!
Primer, ako verzijata na igrata e 1.0, ti so patchot ke ja naprais da bide 1.3! I normalno deka crackot sto ti e u CDto nema da ti faka, poso toj e namenet za 1.0! Taka da, ke si najdes krak za istata igra, ama za verzijata na patchot!
Jasno e sea?
bad_boy напиша:Баран некоја игрица со скокање ако можит фрст персон да е!Значи само да се скокат без пуканје.Несто како кантер без орузја да е.Не мора линк само име може!
bad_boy напиша:Aj be ka\ete nekoja igrica so skokanje!
кажи го цело име од играта ако сакаш, па ќе се потрудам да ја најдам.Saladin напиша:Baram edna malku stara igra nigde ne mozam da ja otkopam- MDK prviot del se otepav od baranje nikade ne ja najdov po prodavnicite Soundtrackot pobrzo ke go najdes otkolku igrata
ZIKS напиша:кажи го цело име од играта ако сакаш, па ќе се потрудам да ја најдам.![]()
bad_boy напиша:Баран некоја игрица со скокање ако можит фрст персон да е!Значи само да се скокат без пуканје.Несто како кантер без орузја да е.Не мора линк само име може!