Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
imam edno prasanje dali e mozno na lap top konfiguracija pentium3-4 da igram 3d igri kako sims 2 civ 4 itn?

Saladin напиша:
imam edno prasanje dali e mozno na lap top konfiguracija pentium3-4 da igram 3d igri kako sims 2 civ 4 itn?

Абе пентиум ти е само процесор,треба да кажеш колку имаш рам и каква гравичка карта имаш.Иначе овие две игри што ги спомна не бараат многу така да ќе можеш да ги играш и со послаба конфигурација :toe:

abe dali nekoj moze da mi kaze kaj moze da ja najdam Twisted Metal 2, postara igra so koli so se tepas, so raketi i takvi stvari, mnogu e zakon a nikako da ja najdam

LUGE DALI MOZE DA MI JA NAJDETE IGRATA FIFA 2004 PLS :toe:

luge daj pmogajte nitforspit karbon igrata a instalirah ama nesto ne a igrae mislum a uklucave ama bukvite ne gi pokazave i slikta samo kuti kocki ispagat so e rabota dali moze nekoj da mi kaze pls :tapp:

некој да ми каже шо да прам...пред да убијам некого :):kesa:

Да кажеше која игра пробуваш да ја пушташ, ќе беше добро.
Енивеј, проба со реинсталација на играта?

не е првпат вада да ми прајт (уствари втор пат е :)) играта е Resident Evil 4

пробај реинсталирај а ова може исто да е и до директ x така да и тоа инсталирај отпоново.

кантер ми пушта,фифа менаџер да,фифа да..
јас си велам да не е од Windowsot кој ми е сервис пак 1 ?

Не би требало, ама нема да наштети ако го инсталираш вториот пак.
Доколку пак прави проблем, реинсталација на драјверите на графичката и звучната картичка (доколку ја имаш).

а шо графичка имаш?

moze nekoj da mi kaze kako da go napraam zumot na 1.6 Non-Steam so e na net oti mi e ist kako obi4en zum na puski kako Staer i B42

Saladin напиша:
Baram edna malku stara igra nigde ne mozam da ja otkopam- MDK prviot del se otepav od baranje nikade ne ja najdov po prodavnicite Soundtrackot pobrzo ke go najdes otkolku igrata

Јас ја имам т.е. можам да ја најдам,не сум сигурна,ама мислам дека е првиот дел,јас ја имам играно одамна јака е играта.

Дали може некој да ми каже дали кога ќе се инсталира емулаторот треба и крак. Немам работено со емулатори и затоа не знам,симнав еден за PS2, ама дали ќе ми треба и крак?
Фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom