Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Дискот???
Дефрагментираш често?:

Па нов ми е дисков, пред месец можда го земав, не би требало да е до тоа, затоа што претходниот го користев скоро две години и ниту еднаш не го дефрагментирав и супер тераше

Дај бе кажете чаре, што да правам?

Може некој да ми прати по ПП линкови од каде можам да ја симнам Axis and Allies 1 и 2

Брат мора секоја недела да дефрагмантираш... тоа е најдобар лек.

Знае некој како да играм Quake 3 i 4 он-лине? Инсталирав пачови на двете игри, има сервери. има панк бастер ама пак нејќе. Се наоѓа нешто што нечини... ако некој играл нека каже...

Prvo da se stavi crack ne e legalno
Ako ti se dopagja nekoj program togas kupi go
Za da se napravi program treba mnogu trud i znaenje
Ako krakovas togas avtorite na programi ostanuvaat bez zasluzena nagrada
edit by mac)) страници и кракови само преку пп :wink:

Abe babe najdobar lek za kompjuterot e FORMAT ednas nedelno i nanovo instalacija na windowsot
i ako prajs format ke prajs preku Boot CD(windows CD) a ne da stisinis desen klik na hardot so sakas da go formatiras i da odberis FORMAT DISK
I posle nema da imas ni virusi nito spamoj nitu nisto stetno
ova e dosadno ama e najdobar lek
I taka da si znajs!!!! ;))

Aleksandar4e напиша:
Znae li nekoj dali voopsto izlegla TOTAL CLUB MANAGER 2006???
Не се вика така...од оваа година(или претходната беше не ми текнува) се вика Fifa Manager :)

Go imam istit problem kako Idiot
Zosto na nekoja igra koga ke instaliram nekoj patch mi bara da ja crackuvam igrata,ke ja crackuvam so crackot vo cd-to i pak ne mozam da ja uklucam
ke moze da mi objasni nekoj sto treba da napravam?
Ama za Sims 2
moze pomos?
Predhodno mi se ima instalirano bez problem ama sea....

go instaliram i krakuvam i mi se pojavuva crn ekran koga ja pustam i mi se koci kompjuterot

so znam :) moz da ti e 1.od grafickata
2.od CD-to,sigurno nekoe CD so ne cini
ili 3.instaliranjeto e sve ok ama crackot ne ti cini zato,prvo baraj krak na internet (fajl od krakot) ama pazi posto tie sajtovi se polni so virusi:) ima i takvi koi so nemat ama tesko da gi najs :)
ne znam probaj ova so krakot i pisi pak ako imas problem

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom