Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.neptun.com.mk/Може да ми предложите неколку 32ки до 25.000-26.000 денари.
Фала.
не знам каде да прашам, овде ми е најприкладно. Што е разликата од плазма до ЛЦД??![]()
не знам каде да прашам, овде ми е најприкладно. Што е разликата од плазма до ЛЦД??![]()
Подобра (пореална) слика има плазма, но ако имаш силно светло во собата тогаш земај ЛЦД, ЛЦД гледај да има 120 херци, ако бираш плазма, барај Пионир или Панасоник, ако бираш ЛЦД гледај да бидат Сони или Самсунг.
Не се разбирам многу во овие работи , ама еве ти мое искуство:Земав Самсунг 32 инча ама без дигитален тјунер и сликата не е баш најдобра.
Знае некој од кај можам да зеам дигитален рисивер?
Земав Самсунг 32 инча ама без дигитален тјунер и сликата не е баш најдобра.
Земав Самсунг 32 инча ама без дигитален тјунер и сликата не е баш најдобра.
Имаме ние дигитална TV? Не! Епа што ке ти е дигитален тјунер???
А за да не ме сватите погрешно, да, 3Макс е дигитална ТV, ама од Т-хоум ти даваат рисивер за TV кој можеш да го врзеш преку HDMI или DVI и да имаш дигитална ТV независно од аналогниот тјунер што го има TV-то.
Имаме ние дигитална TV? Не! Епа што ке ти е дигитален тјунер???
А за да не ме сватите погрешно, да, 3Макс е дигитална ТV, ама од Т-хоум ти даваат рисивер за TV кој можеш да го врзеш преку HDMI или DVI и да имаш дигитална ТV независно од аналогниот тјунер што го има TV-то.
Грешка или сакаш да не ребраш сите во мозок? :\