Nice boys don't play Rock&roll

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа чепни у пропертис и моеш да си подесиш:pos2:
Подесено е друже уше у далечната девееспетта-шеста..Чак и детектор имам, кој ги препознава,па по автоматизам ги става на игнор листа:icon_lol:

jas mislam deka zenskite prvo sakat da im izigravas nesto bad boy ,toplo-ladno,dodeka ne bide rabotata.Posle to site si sakame mirni i poslusni,neli?ali plackovci i potrckovci u nikoj slucaj.:kajg:

e stvarno ne znam zosto ama sekogas se zaletuvam po maski sto se odnesuvaat ladno sprema mene i se grubi, losi, fraeri..... svesna sum za toa ama eto sto da pravam..i sekogas na kraj ispagjam povredena od takvite.....onie koi se dobri sprema mene i me pocituvaat ne znam ama voopsto ne me privlekuvaat.... care? zenski be zenski ne znaeme so sakame ....!!

jas mislam deka zenskite prvo sakat da im izigravas nesto bad boy ,toplo-ladno,dodeka ne bide rabotata.Posle to site si sakame mirni i poslusni,neli?ali plackovci i potrckovci u nikoj slucaj.:kajg:
Да знае жените што сакаат ќе владееше мир во светот.:pipi:

Искрено, порано размислував 'ногу на оваа тема. Де да бидеш бад бој нешо да те сакаат, па после да бидеш нешо добар , ова она ... И на крај заклучокот = ич не се замарам . Жените се најчудните суштества на светот, и нема зашо да се замараме, сите сакаат различно ,нема генерализација. Со самото тоа шо си викаш ај малце топло ладно , после ке ова она ,тури му го к**от.. Биди си тоа шо си .. а дали ке те сака или не ? Еден стар ебач порано со праев муабет ми кажа, (одкако бев нешо у депресија не ме сака цура ова она , она е ВИП нешо ја не сум , шо да напраам да ја фатам такви глупости, зашо бев глуп.. (не викам сеа дека не сум ,ама за грам попаметен:pos2: ) ) "не е интересно сите да те сакаат, нека е и една у 10, пробуваш првата не сака , втората ,третата .. и до десет обично ке сака, а ко нели марфиови правила (ваљда така се викаа) секогас 10тата е таа со ке сака ... Така да совет:не се обидувај да ги сватиш , зашо ни они не се сваќаат самите себе си. Мужот по обичај знае шо сака = ебанка, БАР првото на кое тој помислува , а ако тоа му иде добро не викам дека не е можно да ја засака, веруем у љубов, ама рано ми е =).

Жени,девојки,девојчиња = no offence just an opinion

Да знае жените што сакаат ќе владееше мир во светот.:pipi:
Шо бе мир? Ради нас да не се кољаат американците за нафтата у Ирак? Ради нас да не пукна рат у Косово? Ради нас да не се распадна Југославија? penises:

Мужи бре, не можеме со вас, а можеме без вас само ако сме лезбејки. :pos:

Po mene zena nema bas mnogu pamet dolga kosa kratok um ...pa si bara u 90 posto slucai cvrsta raka drugo ona ne razbira i zatoa nice ne vrshi rabota

жени-толку сложени а сепак толку прости. без навреда молим вас:smir:
и секогаш паѓаат на бад бој
I Play Rock 'n' Roll!!!

Лееее ми текнува дека во една тема го пишав ова и ми се нафрлија сите:kesa:
Еве јас искрено прам муабет многу повеќе ме привлекуваат лошите момци(под ова лоши се подразбира до која граница значи не тепање и сл).
Едноставо самиот карактер повеќе ме возбудува.Ако некој е премногу фин со мене не ми е интересно...Тогаш почнувам да го гледам како фин дечко,другар на кој можам да му се 'исповедам'.
Mногу побрзо можеш да ја освоиш некоја ако си ладен,ако знае дека не може секогаш да те има и тогаш повеќе се труди околку тебе односно ја сака онаа игра топло-ладно.
Ако секогаш си добар и фин спрема неа не дека не оди работата ама потешко(зборам за кај мене можеби некој пак сакаат премногу внимание)

Јас пак сум по фините момци. Оние што се подготвени да ми посветат онолку внимание колку што сакам. Да воздивнуваат секогаш кога ќе ме погледнат и да се трудат да ја заслужат мојата љубов. Не сум копиле, и јас сум фина со таквите.:pipi:
Сепак понекогаш ми се случува да туркам ѕид со глава и да се трудам да привлечам внимание на таквите „бед бојс„ и признавам баш е забавно. :pipi:

Леле мајко колку е точна темава!!! :nesum:
Ај вонт ту вонт а гуд гај..
Мислам ок несакам дрски и дигнати фаци..
Ама со баш секс драгс рокенрол типци секад заглавуем и се заебуем нели :nesum::nesum:
И пак лудуем по такви фаци, а ми се досадни тие што можам да ги имам озбилно она баш само јас.. :nesum:
Брао за темава!

Можам да бидам по потреба и фин и лош, уствари јас сум фин лош дечко.

Според мене мислам дека си во право зошто најпрво така е секогаш баш ние женските појќе се загледуваме во тие фраерите отколку во некои што се добри... и кај мене до некој степен е така сите што се добри секогаш ги гледам како само добри другари на кои можам да им кажам се. И чудно ми е да помислам после сета добрина што ќе ја има машкото јас на крај со него и после тоа едвај и здраво да имаме.
А тие фраерите за то шо успеваат во животот така е стварно...дека тие баш она имаат некој шарм што никој не остава рамнодушен, за разлика од добрите кои секогаш гледаат најпрво за другите па после за себе.
Баш е тука она: БИДИ ЃУБРЕ ЗА ДА ТЕ ЦЕНАТ

Po mene zena nema bas mnogu pamet dolga kosa kratok um ...pa si bara u 90 posto slucai cvrsta raka drugo ona ne razbira i zatoa nice ne vrshi rabota
Абе немој така и ја иам долга коса х)

Нвм да не бегам оф топик....

Ја на пример, нормално си се понашам ко бедгај, живеам таков живот, цело вечерно пијанчење и реметење и пијана вожња накај дома и се, ама коа стануе збор за женски, према нив сум ептен добар.... барем према тие шо ми се свиѓаат де :) Значи ако стварно има нешо меѓу нас, зашто би и се фурал нејзе? Шо ми згрешила она???? Па ја коа ум со неа сакам да си пројдам убаво бе... значи со друштво и секаде, опуштено у “ич не ми чуе“ фазон, а на само со неа “мр. најс гај“ :pipi:

Jaс сум земјоделец и џентлемен и не ја третирам жената полошо од што заслужува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom