Искрено, порано размислував 'ногу на оваа тема. Де да бидеш бад бој нешо да те сакаат, па после да бидеш нешо добар , ова она ... И на крај заклучокот = ич не се замарам . Жените се најчудните суштества на светот, и нема зашо да се замараме, сите сакаат различно ,нема генерализација. Со самото тоа шо си викаш ај малце топло ладно , после ке ова она ,тури му го к**от.. Биди си тоа шо си .. а дали ке те сака или не ? Еден стар ебач порано со праев муабет ми кажа, (одкако бев нешо у депресија не ме сака цура ова она , она е ВИП нешо ја не сум , шо да напраам да ја фатам такви глупости, зашо бев глуп.. (не викам сеа дека не сум ,ама за грам попаметен:pos2: ) ) "не е интересно сите да те сакаат, нека е и една у 10, пробуваш првата не сака , втората ,третата .. и до десет обично ке сака, а ко нели марфиови правила (ваљда така се викаа) секогас 10тата е таа со ке сака ... Така да совет:не се обидувај да ги сватиш , зашо ни они не се сваќаат самите себе си. Мужот по обичај знае шо сака = ебанка, БАР првото на кое тој помислува , а ако тоа му иде добро не викам дека не е можно да ја засака, веруем у љубов, ама рано ми е =).
Жени,девојки,девојчиња = no offence just an opinion