Поубаво е сам да се живее или не?

Абе зависи од возраста.Моментално сакам да живеам сам,ама дали ке мислам исто кога ке бидам 30 години.Дали тогаш нема да ми треба жена?Дали тогаш кога ке се вракам дома и ке си зјапам во празен зид нема да се запрашам како им е на тие на кои куката им е полна?...Не знам...можеби

Ako zivees sam znaci si gi nadminal pravilata so koi dzavata moze da te kontrolira

abe ako e sam u stilot bukvalno sam spored mene ne e poubavo, ako se misli na sam so zenska ili zena taka e bolje- toa e moe mislenje!

Не сум седела сама, а многу сакам.
Инаку и двете страни си имаат свои предности и маани.
Вака со родители убаво ми е, се стокмено. Не мислам на ништо од обврските за дома.
Сама би имала повеќе слобода, би стекнала навика сама да си ги извршувам обврските...

sega za sega bi mi bilo super sam,ama po nekolku godini....ne znam kako ke e .pa i sam ne go biduva cel zivot
dodeka si do kaj 25-26 e ok sam
barem jas taka mislam

Што поголема слобода. толку поголеми обврски, сакам сама ама кога ќе завршам факултет или кога ќе се запослам, односно кога сама ќе си водам ред за се, а не да зависам од друг.:helou:

Сам не во никој случај зашто јас сум зависен од луѓе и би ми било досадно,можеби со некој друг цимер или цимерка :kesa:...или нешто слично

Па убава е помислата да живеам сама, но познавајќи се себеси, ќе се чувстувам многу осамено и бидејќи постојано зборам во текот на времето, ќе имам потреба да зборам со некој, па ќе висам на телефон или на мсн (или па постојано ќе имам гости дома:pos:).
Од друга страна пак имаш тотална слобода, никому не треба да му полагаш сметки за тоа каде, со кого, зашто си бил.
Убава работа да живееш сам, ама мислам дека пре би одбрала да живеам со уште некој.

Мореееееее да те видам да живееш сам да видиш шо ќе ти се случи!ж
ЌЕ ПОШАНДРЦАШ БРЕ ХЕЕЕЕЕЕЕЕЈ
јас знам како ми е мене, веќе 20 години сум сам зашо немам ни брат ни сестра а мојте се постојано некаде на пат отидени и најчесто сум сам дома по неколку дена и тогаш тотално будалувам

Па не баш,не сакам да сум сама,ми треба галама и гужва околу.Може само со сестра ми,ама самаааа неееееее:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom