За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилно??? Ти би сакала да шеташ низ плоштад со некој вака што се облекува? :/

Не ми е јасно од каде вакво чудење.
Да, би сакала...и тоа многу.

82809534.jpg

<3 <3

Не ми е јасно од каде вакво чудење.
Да, би сакала...и тоа многу.

Па што знам, некако не му стои за годините таа облека а комбинацијата сив капут, црни панталони и кафеави чевли му вришти...
Ама што знам јас за мода.

burberry_denim-_summer_091.jpg

Без таа ташната или што и да е кај вториот :D

Не го сакам нешто претерано, ама да не се лажеме најдобар стил има.
david_beckham2.jpg

david-beckhampreview.jpg

dbjeanscopycopy.jpg

И батево (чичево)
z7ixamqaoe4cmaa7.jpg

bl5h0j1l6vso0h1b.jpg

Не го сакам нешто претерано, ама да не се лажеме најдобар стил има.
david_beckham2.jpg

david-beckhampreview.jpg

dbjeanscopycopy.jpg

И батево (чичево)
z7ixamqaoe4cmaa7.jpg

bl5h0j1l6vso0h1b.jpg

Ауу да за Бред немам комент комплет е тип топ и ја би го шетала него секаде уфффф....:pipi:

th_03765_001_123_148lo.jpghh.JPGMale-road-accidents-due-to-women-short-skirts-1-570x427.jpg:pipi:,ako moram da gi oblakam,vaka neso bi bilo,ma da ima uste varijanti u igra,a ako nemoram,togas goli bi bilo bolje:):):):pipi::kesa::nesvest:

Прегледај го приврзокот 40097Прегледај го приврзокот 40098Прегледај го приврзокот 40099:pipi:,ako moram da gi oblakam,vaka neso bi bilo,ma da ima uste varijanti u igra,a ako nemoram,togas goli bi bilo bolje:):):):pipi::kesa::nesvest:

Оваа 2 од кој порнич ја сликаше бе цц :pos2: Иначе мн јако е облечена таква секретарка сакам !

IMG_0491.JPG

images

vo zelenoto bi ja zenel definitivno :)
5070202_1_1_21.jpg

од прилика вака нешто..

Ауу да за Бред немам комент комплет е тип топ и ја би го шетала него секаде уфффф....:pipi:

Сосе брадата???

--- надополнето ---

Леле еј баш прееска ја видов сликава и прво на памет што ми падна е дека е преубаво облечена :)

--- надополнето ---

Па што знам, некако не му стои за годините таа облека а комбинацијата сив капут, црни панталони и кафеави чевли му вришти...
Ама што знам јас за мода.

Со извинение, ама очигледно е дека на сликата е Чак Бас, а не Ед Вествик, a Чак Бас ги има освоено и сите девојки во свет и сите модни критичари, веруј. На сликите е топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom