Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
http://imdb.com/title/tt0400172/

Поглупо од това, здравје....

Инаку, скоро секоја американска тинејџерска комедија слеш срање не ми се допаѓа....

Ultraviolet ... можеби има некоја содржина филмот, ама ако го прекинам јас во првите 10 минути после тоа тој филм за мене е сра*е и не би го гледала никогаш повторно, а ни повеќе. Така да и да не е најлош, нема никогаш да дознаам:icon_lol:

Ghost ship, Torque, U posledno vreme site mi se glupi ne gledam veke koj gi e** da gubam 2 saata za sranjeto na nekoj amerikanski serko so pisat sekakvi scenarija so im padne na um?! P stvarno koj gi E**.Nemam gledano od novite filmovi veke godina vreme a ako eventualno resam da gledam ke procitam prvo kritiki i toa ke bide nesto ozbilno so dobar dijalog so moguci situacii realen film ili eventualno istoriski, mada go posraa i nasiot Ace, mozea da go napravat klasika. Abe jebem ti de palma ili copola ili koj i da go rezirase.

Дефинитивно водечки :ija::ija::ija::ija:
peewee.jpg

Прајм (Prime) ауууу филмот беше лом, прв пат у мојот живот да станам среде филм у кино и да си заминам. Инаку живеам по она мотото - пењавил не пењавил пари сам давал. Секад ми било криво за парите па сум седела да го догледам филмот без разлика колку е глуп, али овој веќе не се трпеше морав да си заминам.

Little Fish ...филм без цел и идеа ... катастрофа.:nesvest:

28 часа подоцна,мислам дека така се викаше филмот.Срање со големо С!

Најглуп.......оној ПЕток13 со тој Џејсон со ги убива......абе на све личи на хорор не личи...може така мислам зашо не гледам хорори ама овој е глуп многу според мене

Тешко можам да кажам кој бил глуав филм зошто ако почнам да гледам некој филм секогаш го догледувам до крај колку и да нема врска.Можам само да оценам за мене кој бил добар филм а за глуп тешко!

BusHav напиша:
Тешко можам да кажам кој бил глуав филм зошто ако почнам да гледам некој филм секогаш го догледувам до крај колку и да нема врска.Можам само да оценам за мене кој бил добар филм а за глуп тешко!

Молимте земи го rotfailer гледај го и ќе прајме муабет ко ќе го гледаш ке ти идат ко чоечево на потписов да прајш

SCREAM 1,2,3 SE NAJGLUPITE FILMOVI IKAD VO ISTORIJA NA HORORI--USTVARI JA NE GO RACUNAM ZA HOROR JA GO RACUNAM ZA SRANJE...BEBE OD 2 GODINI MOZELO DA NAPRAVI PODOBAR FILM!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom