Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
The Libertine ... прв пат да прекинам филм после час и половина гледање ... може имаше уште малку, може уште многу за гледање, може ќе вредеше крајот, ама едноставно косата почна да ми се крева и го исклучив ... кое сра*е од филм.:nerv:

naj glup film !!!!!!!!!

naj naj naj glup o site filmovi dosega e The Hulk mnogu vreva za dzabe film :kez: :kez: :kez: :kez: :bip:

Најглупав филм за мене Chicago....

Harry Potter poslednite 2 dela se doasadni i demode i sega citam da izmislat nesto novo za harry u posledniot del ke umrel pa fala bogu mozebi ke se otkacime od nego ednas i zasekogas

Date Movie....poglup film nemam gledano!!!!

Govornica..bukvalno samo vo govrnicata se slucuva dejstvoto..dva saati..dosada ziva

naj glup film the hulk i edni batina so odat holivud

D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Најглупав филм за мене Chicago....

ГРЕШКА, подобар мјузикл од него нема никој до сега снимено во последниве 20 години од времето на Иливија Њутн Џон
:kajg:

ја мислам дека со сила се трудев да го гледам Almoust famous, ама никако не издржав ја стварно незнам зошто снимаат такви филмови

Очигледно не сте го гледале Фреди је попушио :) или Freddy got fingered во оригинал. Ако не знаете кој е Том Грин, најдобар начин да се запознаете со неговите дела е овој филм... И мислам дека ќе ви биде доволно од запознавања и време ќе биде за збогум. :P

http://www.imdb.com/title/tt0240515/

Канаѓаниве што се нема да смилат :) :)

Mädchen напиша:
Govornica..bukvalno samo vo govrnicata se slucuva dejstvoto..dva saati..dosada ziva

Mислиш на PhoneBooth? Tој глуп? Филмот е легенда, закон!!! Со Колин Фарел! само на IMDB има рејтинг 7.3/10 од 28,637 гласа.. Тоа е далеку над просек...

Се слагам за Hulk.. ДОСАДА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom