Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ghost ship.Можеби е до мене,а можеби филмов е чисто сра*е.

Accidental Spy или така нешто со Џеки Чен...цел филм е бркање без некоја цел и се повторува една иста сцена само на други места

Најглуп филм убедливо, ми е еден (не знам како се вика) каде цело време тип со кола бега од камион.:lud: :lud: :lud: Од 70-те мислам дека е.

Добар е тој бе опасен трилер е...јас како мал го имам гледано секое сабајле го имаше и баш ми беше интересен :)

Сте го гледале Магла? Еееее ако сакате хорор после кој ќе мавате глава у ѕид пошто за џабе сте потрошиле 1 и пол, тоа е правиот филм.

tha_Casper напиша:
Сте го гледале Магла? Еееее ако сакате хорор после кој ќе мавате глава у ѕид пошто за џабе сте потрошиле 1 и пол, тоа е правиот филм.

Mене магла ми се сивѓаше, небеше којзнае колку добари и повеќе беше трилер отколку хорор ама филмот е далеку од лош уште го гледав во Милениум и од ефекти неможев глава да дигнам...
Плус Раде Шербеџија глуми во филмот...:pishtoldz

Најглуп филм е The Texas Chainsaw Massacre The Beginning(2006)
thetexaschainsawmassacrfu2.jpg

Стариот дека дека е по добар...

НЕМОЈТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ

"Fascination" - со појма немам кои...

"The Wicker Man" - со Николас Кејџ

СТРОГО ЗАБРАНЕТОООООООО. Јас замалу да замрзиф филмој откако ги глеав овие два. На тие шо ми ги препорачаја, до трето колено све проколнаф:pos2:

Me poeba toj u dvdtekata so dva filma sto rece deka se komedii:
Kodi Benks
Na povisok glas
nemaat veze so komedii i pogolemi sranja ne ste gledale!!!

најглупав филм што до сега сум го гледал е The Village поретардирана приказна и глума не постио дефинитивно
village.jpg

Мора да речам Scary movie 4,го чекав со душа да излезе дека претходните 3 дела сум се отепал од смеење.Али што напраја со 4 мислам дека и нема да има повеќе делови само заради неа :tapp:

Joey ako si razocaran od Scary Movie 4, glej go Epic Movie, vikaat dobar bil!

Inace, za naj skapan film, zemete go Dracula 2000 (ili 3000 bese)!
Mora da (NE) go gledate! Filmov vi dava nadez za zivot!

Koa ke vi tekne, kolku vreme ste izgubile od zivotot, kolku struja ste potrosile za da go gledate filmov, ke sakate da zakolete nekoj so pistol :)

Crank - ужас и безумие најтопло ви препорачувам да не го гледате немојте!!!

pogolemo sranje od Epic Movie nema.

Samo pocetokot e malku interesen drugoto tie isto kako scary movie i date movie. TAPA FILM!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom