Скинерски стил

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
фаца се бе... интересни луѓе...
единствено не ми се бендисва тоа шо се многу насилни како да речам. се тепаат ова она...:toe:

Да да стварно се интересни=)
Ми се допаѓа како се облекуваат, баш се шик:P

Ne mi se dopagjaat ovie tipovi, ali ako niv im se dpagja toj stil neka si se nosat, nemam nis protiv.

:tapp: Олд скул...Не поштуеш :) Ваквиот стил не е малце `умртвен`? :)

ne sum skiner nejkam da bidam samo sakam da mi kaze nekoj kaj mozam da kupam tenki tregeri se utepav od baranje u pm:)

:tapp: Олд скул...Не поштуеш :) Ваквиот стил не е малце `умртвен`? :)

Како и секоја субкултура не е умртвена ама најверојатно поради диференцијациите не се движиш во исти кругови со такви луѓе :).
Како и да е , секако , во Скопје се помалце и помалце ги има.
Се истребуваат.
Ама на светско ниво си се тука како и претходно.
Интересен стил како и да е . Имам коментирано и претходно.

Скинерски стил на облекување и скинер блага веза нема. Скинерите кај нас, да не тепаат црнци нешто а?:pos2: Се филмаат само, 90% да ги прашаш што е тоа скинер нема да знаат да ти кажат. Инаку за стилот, тинејџерски е и периодичен според мене.

скинери во Скопје имаше околу 20, и тоа 1999 или 2000 година :) беа дечишта без заби. паднати им беа од хероин. се собираа пред соборна и кај излогот на Ѓурѓа (продавницата за книги). ПОчитувам стилови кога имаат поента, или кога го фураат тој стил ама знаат зошто.

Инаку мене ми се свиѓа изгледот. Ептен. Ама треба да го носиш.

Скинерски стил на облекување и скинер блага веза нема. Скинерите кај нас, да не тепаат црнци нешто а?:pos2: Се филмаат само, 90% да ги прашаш што е тоа скинер нема да знаат да ти кажат. Инаку за стилот, тинејџерски е и периодичен според мене.

ne, ama se filmaat mnogu, a tuka vo bitola kako so gledam ima samo nazi skinheads(barem ovie malite sto se mangupite) za golemite ne znam oti i ne gi poznavam mnogu, no preteruvaat nekni na svirka izvadia svastika zname onolkavo pa dojde policija i se eba svirkata(dodusa na krajot bese ova ama sepak)

a stilot na oblekuvanje ne im e losh

Јас еден скинер го прашав,,,добро бе зошто ги мразите евреите и он ми одговори-ами братучед они го убија хитлер:tapp::tapp:

Кој кого убијал:vozbud:

:pos2::pos2::pos2:

Оф мори мајко, што пишуваш кога незнаеш!?

скинери во Скопје имаше околу 20, и тоа 1999 или 2000 година :) беа дечишта без заби. паднати им беа од хероин. се собираа пред соборна и кај излогот на Ѓурѓа (продавницата за книги). ПОчитувам стилови кога имаат поента, или кога го фураат тој стил ама знаат зошто.

Инаку мене ми се свиѓа изгледот. Ептен. Ама треба да го носиш.

Гледам и двајцата колку сте запознаени, а ако сакате да дознаете нешто повеќе за дечиштата без заби што тепаат црнци и се неписмени можете слободно да дојдете и да не прашате се што ве интересира, цело Скопје, а и пошироко, знае каде седиме, па слободно обратете се. :)

И не ми е јасно што бара ваква тема во Мода и Убавина!?

А овие скинери се некоја врста на гејови, или само така изгледаат...

Дедо ми Русе е скинер ( а и јас ќе бидам за околу 60 години) :)

Гледам и двајцата колку сте запознаени, а ако сакате да дознаете нешто повеќе за дечиштата без заби што тепаат црнци и се неписмени можете слободно да дојдете и да не прашате се што ве интересира, цело Скопје, а и пошироко, знае каде седиме, па слободно обратете се. :)

И не ми е јасно што бара ваква тема во Мода и Убавина!?

Јас само пишав за скинерите од времето кога знаев кој кај се ака отприлика. Инаку во тоа време скинерите се збираа во бившо Зот(билијард имаше поим неам дали постои) , рокерите во малото Браво, големото не ни постоеше а пиво пиеја сите заедно до 2,3 на карши Ким пред продавница на гајби. Тоа време го воведоа законот за работно време до не знам колку саат и се скрши филмот :)
Можда ве има, не викам не. :) Јас зборев за пред 10 години :)))

А и како што бара во мода и убавина? Со го гледал Расел Кроу во Romper Stomper? :))))) (сува лепота)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom