фаца се бе... интересни луѓе...
единствено не ми се бендисва тоа шо се многу насилни како да речам. се тепаат ова она...
единствено не ми се бендисва тоа шо се многу насилни како да речам. се тепаат ова она...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Олд скул...Не поштуеш
Ваквиот стил не е малце `умртвен`?
![]()
Скинерски стил на облекување и скинер блага веза нема. Скинерите кај нас, да не тепаат црнци нешто а?:pos2: Се филмаат само, 90% да ги прашаш што е тоа скинер нема да знаат да ти кажат. Инаку за стилот, тинејџерски е и периодичен според мене.
Скинерски стил на облекување и скинер блага веза нема. Скинерите кај нас, да не тепаат црнци нешто а?:pos2: Се филмаат само, 90% да ги прашаш што е тоа скинер нема да знаат да ти кажат. Инаку за стилот, тинејџерски е и периодичен според мене.
скинери во Скопје имаше околу 20, и тоа 1999 или 2000 годинабеа дечишта без заби. паднати им беа од хероин. се собираа пред соборна и кај излогот на Ѓурѓа (продавницата за книги). ПОчитувам стилови кога имаат поента, или кога го фураат тој стил ама знаат зошто.
Инаку мене ми се свиѓа изгледот. Ептен. Ама треба да го носиш.
:pos2::pos2::pos2:
Гледам и двајцата колку сте запознаени, а ако сакате да дознаете нешто повеќе за дечиштата без заби што тепаат црнци и се неписмени можете слободно да дојдете и да не прашате се што ве интересира, цело Скопје, а и пошироко, знае каде седиме, па слободно обратете се.
И не ми е јасно што бара ваква тема во Мода и Убавина!?